Canım falında etrafinda bir kadının sana sinsice yaklaştığını bu kadının çok şık olmasada evine girip çıkan biri olduğunu görüyorum aile hayatında maddi açıdan sıkıntılı günler yaşıyorsunuz sizi hayli zorluyor ama farkında bile değilsiniz burda yaşlı bir kadının dualarıyla ayaktasin hayatinin her dönemi seni çok zorlamış hicnirseyi kolay elde etmemissin halada öyle devam ediyor herşeyin aile arasında olay oluyor çok çabuk göze gelen birisin benden bukadarcikFalima bakan olursa Tarot katına bakablrm
buraya mı atayım özelden miKızlar içtiyseniz atın
Buraya atın herkes brbrin3 baksın:)buraya mı atayım özelden mi
Evli misin bekar mı ona göre yorumlcam :) kızlar okuyup kaçmayın sizde benim falıma sallayın yav
Evli misin bekar mı ona göre yorumlcam :) kızlar okuyup kaçmayın sizde benim falıma sallayın yav
İstediğin birşey var ama bu nasip beklemede
Ağzına sağlık canım,İstediğin birşey var ama bu nasip beklemede
Oturmuş bi tavuk var 2 vade içinde isminde s harfi olan birinin desteğiyle bu isteğin olacak
Şehir dışında yaşlı bi kadın ya size yüklü eşya gönderecek ya da siz ona göndereceksiniz gıda vs de olabilir
Yılan gibi biri var ama ailedeki orta yaşlı bi kadın o yılanın başını ezecek
2 davete katılacaksın birinde tatsız bi olay olacak ya da sevmediğin biriyle karşılaşacaksın
Diğerinde ise çok eğleneceksin
İçine atmışsın herşeyi ufak bi tatile gidebilirsin
Plansız spontane gelişecek birşey olabilir veya deniz kenarı göl kenarı bi yerde piknik tarzı birşey de olabilir mutlaka bu planı yap çok iyi gelecek
Gözünde büyüttüğüm biri var,aslında gereksiz biri ama ağzı laf yapıyor gözünde büyütüp çekinmişsin,evli misin bekar misin bilmiyorum ama 2. Çocuk görünüyor birine, kafana taktiğin şey i artık kafadan gönderme zamanı gelmiş, yanı bi karar almışsın bıktırıyorsun, biriyle anlaşıyorsun artık aradaki sorunları çözüyorsun, birinin boynunu bukmussun sana artistlenemiyor artık, büyük bir keyifle bisey kutluyorsun
Ağzına sağlık canım evliyim henüz çocuğum yok teşekkür ederim bakalım belki bana nasip olur :)Gözünde büyüttüğüm biri var,aslında gereksiz biri ama ağzı laf yapıyor gözünde büyütüp çekinmişsin,evli misin bekar misin bilmiyorum ama 2. Çocuk görünüyor birine, kafana taktiğin şey i artık kafadan gönderme zamanı gelmiş, yanı bi karar almışsın bıktırıyorsun, biriyle anlaşıyorsun artık aradaki sorunları çözüyorsun, birinin boynunu bukmussun sana artistlenemiyor artık, büyük bir keyifle bisey kutluyorsun
Öyle atıp kaçmak yok ama sende bizim attıklarımızı yorumlcanben bu akşam atsam olur mu daha fincan kapatamadım
Bende fal attım kimse bakmadı banada bakan olur muYorumlarıma baya bi dislike atmıştın seni ordan hatırladım ama at sallarım birkaç cümle yine dislike atma ama anlaşalım
tabi ki yorumlarım öğrenciyim çalışmıyorum biraz karışık bi flört halindeyim bu bilgiler yardımcı olabilir diye eklemek istedim:)Öyle atıp kaçmak yok ama sende bizim attıklarımızı yorumlcan
Kart falı bakıyorum Tarot katına aşk istersen katına bakicam özelden yazarsinCanım falında etrafinda bir kadının sana sinsice yaklaştığını bu kadının çok şık olmasada evine girip çıkan biri olduğunu görüyorum aile hayatında maddi açıdan sıkıntılı günler yaşıyorsunuz sizi hayli zorluyor ama farkında bile değilsiniz burda yaşlı bir kadının dualarıyla ayaktasin hayatinin her dönemi seni çok zorlamış hicnirseyi kolay elde etmemissin halada öyle devam ediyor herşeyin aile arasında olay oluyor çok çabuk göze gelen birisin benden bukadarcik
Aksama doğru atarım canim bende kart falı bakiyorumDün atmışsın görmemişim bunu eğer bugün yeni içtiysen onu at
Akşama doğru pek müsait olmuyorum ama sabah bakarım canmAksama doğru atarım canim bende kart falı bakiyorum
tabi ki yorumlarım öğrenciyim çalışmıyorum biraz karışık bi flört halindeyim bu bilgiler yardımcı olabilir diye eklemek istedim:)
Kızlar konsepti anlamadınız sanırım :) buraya atılan falları yorumlarsanız o kişiler de sizin fallarızı yorumlar olay buBende fal attım kimse bakmadı banada bakan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?