- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
ben anladım ama ben tarot bakıyorum özelden isim, yaş bilgilerinizi sormak istediğiniz sorularla birlikte yazarsanız bakalım:)Kızlar konsepti anlamadınız sanırım :) buraya atılan falları yorumlarsanız o kişiler de sizin fallarızı yorumlar olay bu
Bana bakar misjn tarotben anladım ama ben tarot bakıyorum özelden isim, yaş bilgilerinizi sormak istediğiniz sorularla birlikte yazarsanız bakalım:)
özelden yazarsanız karşılıklı bakım yapıyorumBana bakar misjn tarot
E bakmayı bilmeyenler ne yapacakben anladım ama ben tarot bakıyorum özelden isim, yaş bilgilerinizi sormak istediğiniz sorularla birlikte yazarsanız bakalım:)
Ben yorumlayayim. Bulunduğun ortamda çok gıybet var. Bu seni etkiliyor sana yakın duran ama ortalığı karıştıran bir kız arkadaşın var kesinlikle dostun değil.etrafinda olan ve senin farketmedigin ve senden çok etkilenen biri var sana kalbini altın tepside sunacak. Bunun dışında bir erkek daha var ve bu kişinin psikolojik sorunları var arkana bile bakmadan kaç.tabi ki yorumlarım öğrenciyim çalışmıyorum biraz karışık bi flört halindeyim bu bilgiler yardımcı olabilir diye eklemek istedim:)
teşekkür ederim içten yorumunuz ve iyi niyetiniz için:) özelden yazarsanız ben de tarot açayım sizeBen yorumlayayim. Bulunduğun ortamda çok gıybet var. Bu seni etkiliyor sana yakın duran ama ortalığı karıştıran bir kız arkadaşın var kesinlikle dostun değil.etrafinda olan ve senin farketmedigin ve senden çok etkilenen biri var sana kalbini altın tepside sunacak. Bunun dışında bir erkek daha var ve bu kişinin psikolojik sorunları var arkana bile bakmadan kaç.
Teşekkür ederim hangi bilgilerim gerekli Tarot için.teşekkür ederim içten yorumunuz ve iyi niyetiniz için:) özelden yazarsanız ben de tarot açayım size
isim yaş, ne ile ilgili soracaksanız onun mevcut durumu yani işse çalışmıyorum, ilişkiyse ilişkim var gibi belirtmeniz yeterliTeşekkür ederim hangi bilgilerim gerekli Tarot için.
Peki Özlem 42 çalışmıyorum evliyim bir çocuğum var. Genel olarak Tarot acabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.isim yaş, ne ile ilgili soracaksanız onun mevcut durumu yani işse çalışmıyorum, ilişkiyse ilişkim var gibi belirtmeniz yeterli
üzgünüm maalesef genel bakmıyorum özellikle merak ettiğiniz konuları belirleyip bana yazabilir misinizPeki Özlem 42 çalışmıyorum evliyim bir çocuğum var. Genel olarak Tarot acabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Tamam eşimin ailesi ile görusmuyorum eşim bu duruma üzülüyor ve ısrar ediyor. İçimden bir seste görüşme diyor çok kararsız kaldım.Rica etsem bu konu hakkında bakabilir misin?üzgünüm maalesef genel bakmıyorum özellikle merak ettiğiniz konuları belirleyip bana yazabilir misiniz
Özlem aynı durumdan dertliyiz senle :) yap bi kahve fallarımızı atalım haydiTamam eşimin ailesi ile görusmuyorum eşim bu duruma üzülüyor ve ısrar ediyor. İçimden bir seste görüşme diyor çok kararsız kaldım.Rica etsem bu konu hakkında bakabilir misin?
At sallarız sende salla ama hamilesin hislerin daha kuvvetlidirBende atsam banada sallayan olurmu hic
At sallarız sende salla ama hamilesin hislerin daha kuvvetlidir
Tamamdırtmm olur ilk icdigimi atarim
Oyyy derttesim tamamdir. YollayacağımÖzlem aynı durumdan dertliyiz senle :) yap bi kahve fallarımızı atalım haydi
Tamam bende yapayım birazdan da dertleşekOyyy derttesim tamamdir. Yollayacağım
Geç girebildim günün yorgunluğu var bende ama yorumlayacagim. Fincan çarşamba pazarı gibi çıkmış çok kollu ahtapot gibi bir figür var bahsi geçtiği için k.validen olduğunu dusundum bu kişinin yanında ondan daha genç bir kadın var huzurunu kaçırıyor hanene yoğun bir ağırlık veriyor. Biraz dışlanmış görünüyorsun ancak normalde girdigin ortamlarda çok sevilen sayılan birisin çok haksızlığa uğramışsin birde tabakta geçmişle ilgili zihninden hiç silemedigin görüntüler var doğum yaparken ya da başka bir olay için toplanildiginda hala affedemedigin birşeyler olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?