• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı - karşılıksız tarot bakabilirim :)

Arkadaşlar tarot kartları yeni ulaştı elime öğrenme aşamasındayım . Bi kaç kişiye baktım gayet doğru çıktı .
İsteyene bakabilirim ama tecrübesiz olduğumu yeni öğrenmeye çalıştığımı not edeyim .
Öncelikle yaşınızı ve burcunuzu , ilişki durumunuzu evli misiniz sevgilniz var mı söylemeniz bir de sorunuzu sormanız gerekiyor .
Mesela ilişkimde evlilik var mı ? Ya da iş değişikliği var mı ? Yeni bi işe girebilecek miyim ? Veya biriyle ciddi ilerliyoruz ama anlaşabilir miyiz gibi de olabilir :KK54: Karşılığında bana bakanlar olursa çok sevinirim :)
Sağlıkla alakalı konulara bakmıyorum , sağlık dışında herşeyi sorabilirsiniz :KK68:
ay bende ıstıyorummmmmmm Shanna Shanna 'mmm:KK60:

acaba ben de rica edebilir miyim, :oops:

bekarım. hayatımda biri yok :KK43: 31 yaşındayım. başak burcuyum :)

evlilik görünüyor mu? hayatıma biri girecek mi ?
Seni mutsuz ara ara huzursuz gördüm . Uyku problemi çekiyor olabilirsin . Geçmişte üzücü şeyler olmuş ama toparlanmışsın bayağı . Gelecekte şansın gayet açık . Sen kendinle barışık ve kontrolü elinde tuttuğun anda huzurla beraber şansın açılacak . Sana iş , para veya maddi konularda sevindirici haberler çıktı .
Senin karşına çıkacak kişiyle birlikte bütün hayatın değişecek . Maddi olarak varlıklı ve çalışkan biri bu erkek . senden en az 5-6 yaş büyük olacak . hayatında herşeye doymuş olgun , mantıklı biri bu . yoğun iş temposu var .. Su grubu olabilir .
Hayatına yeni bi yön vermeli ve geçmişte yaptığın hatalardan kaçınmalı ve geçmişi geçmişte bırakmalısın . Çabuk güveniyorsun en başta . Bu kişiyle Önümüzdeki yaz içlerinde iş ortamı gibi ciddi bi yerde karşılaşacaksın diye çıktı canım .
Yeni bakıyorum anlamadığım yerler olmuş olabilir belki :KK22:

Kalan arkadaşlara akşama bakacağım :oops:
Birazdan dışarı çıkmam gerek bi de çok baktım içime sıkıntı girdi
Atladığım olursa bana özelden msj atsın :KK68:

Seni mutsuz ara ara huzursuz gördüm . Uyku problemi çekiyor olabilirsin . Geçmişte üzücü şeyler olmuş ama toparlanmışsın bayağı . Gelecekte şansın gayet açık . Sen kendinle barışık ve kontrolü elinde tuttuğun anda huzurla beraber şansın açılacak . Sana iş , para veya maddi konularda sevindirici haberler çıktı .
Senin karşına çıkacak kişiyle birlikte bütün hayatın değişecek . Maddi olarak varlıklı ve çalışkan biri bu erkek . senden en az 5-6 yaş büyük olacak . hayatında herşeye doymuş olgun , mantıklı biri bu . yoğun iş temposu var .. Su grubu olabilir .
Hayatına yeni bi yön vermeli ve geçmişte yaptığın hatalardan kaçınmalı ve geçmişi geçmişte bırakmalısın . Çabuk güveniyorsun en başta . Bu kişiyle Önümüzdeki yaz içlerinde iş ortamı gibi ciddi bi yerde karşılaşacaksın diye çıktı canım .
Yeni bakıyorum anlamadığım yerler olmuş olabilir belki :KK22:

çok güzel bir yorumdu, çok mutlu oldum:KK200:

yüreğine sağlık:KK68:

merhaba bende istiyorum zahmet olmazsa :KK3: tarot bilmem ama kahve falına bakabilirim birazcık :oops:

banada bakarmısın. 27 yaşındayım koç burcuyum evliyim ve bebiş istiyoruz

Arkadaşlar tarot kartları yeni ulaştı elime öğrenme aşamasındayım . Bi kaç kişiye baktım gayet doğru çıktı .
İsteyene bakabilirim ama tecrübesiz olduğumu yeni öğrenmeye çalıştığımı not edeyim .
Öncelikle yaşınızı ve burcunuzu , ilişki durumunuzu evli misiniz sevgilniz var mı söylemeniz bir de sorunuzu sormanız gerekiyor .
Mesela ilişkimde evlilik var mı ? Ya da iş değişikliği var mı ? Yeni bi işe girebilecek miyim ? Veya biriyle ciddi ilerliyoruz ama anlaşabilir miyiz gibi de olabilir :KK54: Karşılığında bana bakanlar olursa çok sevinirim :)
Sağlıkla alakalı konulara bakmıyorum , sağlık dışında herşeyi sorabilirsiniz :KK68:
Canım bana da bakarsan duacin olurum :)
yas 22 oglak burcuyum sevgilim yok. sorum ise ne zaman bir sevgilim olacaaak gelecek mi o sevgili :((

Shanna Shanna bana bakar mısın rica etsem?

30 yaşındayım, kova burcum ve evliyim.
Sorum eşimle alakalı.

Şimdiden çok teşekkürler.
Eşinizle alakalı sorunuz nedir peki ? Kartlara soru sormam gerek o yüzden açıkca sorarsanız sevinirim ona göre bakarım :KK28:

yorumların ıcın tsk ederım shannacım
emegıne saglık :KK200::KK60:
tesekkur ederım

Back
X