hiç bişi anlamadım
bütün zalaklıgım üstümde bugun
kim kimle cıkmıs kim kime bakmıs kim kime teklif etmis allak bullak oldu kafam fisfisfis
:))) ya biz aslında acaip küçüğüz bu tip şeyler içinsengözlerimebaksanab. bunlar iki yılda oluo o yüzden bu kadar karmaşık gözüküyor. bi de arkadaş çevresinde bi tek benim sorunlarım olduğu için hep beni tartışıyoruz. başka bişi yapamadığmız için de bunla uğraşmak geliyor içimden. bi de biz daha sizin düşündüğünüzden de küçüğüz. ama başıma başka bi macera gelsem onla uğraşcam. ne bilim bi de bu kız olayı savaş haline getirdi. sürekli kaş-göz işareti falan yapıyo bana. benim de içime dokunuo işte:jeyyar:
hiç bişi anlamadım
bütün zalaklıgım üstümde bugun
kim kimle cıkmıs kim kime bakmıs kim kime teklif etmis allak bullak oldu kafam fisfisfis
Bişi anladıysam arap olayım dörtlü kim kim kiminle severek tatile girmiş tenefüste kim kime teklif etmiş saçını düzeltecek olan kim, dörtlüdeki kız satışa kimi çıkarmış amaaanbnnnnnn biri bana anlatsın brazilya dizisi gibi olmuş
Bende anlamadim
Dallas bitmedigmi yawCADIARZU
anlayacak bişe yok zaten tipik ergenlik takıntıları :hooray:
hahha :roflol: :roflol: :roflol:
alin bendende okadar
brazilya dizisi gibi ha :roflol:
aman bende yarim yamalak anladim
aslinda anladigim tek sey. kizin hoslandigi biri var :uhm:
oda gidip gidip baska kizlarla cikiyomus buna nispeten sanirim. :sm_confused:
bu kizcagizda diyor napiyim simdi
:1rolleyes:
boşver be güzelim bak sende demişsin böyle şeyler için küçüğüz diye.madem savaş açmış sende onu hiç iplemiyormuşun gibi yap hatta hayali sevgilinle çok mutlu mesut ayakları...bide okuldan hele sınıftan biriyle çıkmak bana göre değil diye bi laf at ortaya tamamdır.bi dahada böyle saçma şeylere bulaşma derim ben her ne kadar uğraşıcak başka şeyim yok desende bu olayı kafana takmaya devam edersen derslerin bozulur ve bu sefer ciddi ciddi bir uğraşın olur.
aslında tam deil:)) ya bakın burda kimi sevdiğini anlamaya çalışıyorum yaa.. bu arada ortadaki bütün teklifleri o a... yaptı.. tamam?? napiyim şimdi yi ise nasıl anlarım veya anlamalı mıyım die soruyorum=))) ( üff yaşayan ben bile anlamadım bi an yaasırnaşık şey )
aslında tam deil:)) ya bakın burda kimi sevdiğini anlamaya çalışıyorum yaa.. bu arada ortadaki bütün teklifleri o a... yaptı.. tamam?? napiyim şimdi yi ise nasıl anlarım veya anlamalı mıyım die soruyorum=))) ( üff yaşayan ben bile anlamadım bi an yaasırnaşık şey )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?