Karşılıklı mı, karşılıksız mı?

gnçkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
37
1
86
34
Aksaray
gerçekten çok acil düşüncelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var.. bu da aşk sorunu ama ne yapacağımı bilemiyorum..
geçen yıl her şey mükkemmel geçiyordu. ilk zamanlarda çok iyi arkdaştık. bi süre sonra beni sevdiğini düşünmeye başladım. ve sanırım biraz hoşlanıyordum. nerden anladın? die sorarsanız; gözlerinden, davranışlarından, tepkilerinden.. beni hep korumaya kollamaya çalışır, çaprazıma oturur, gözümün içine içine bakardı. biz hep 4lü grup beraber takılırdık. o, arkadaşı, ben ve arkadaşım.. bi süre daha böle geçti ve arkadaşım beni resmen sattı. sınıfta doru düzgün biri yok zaten. ben de hep yalnız takıldım. o arkdaşım onları doldurdu bana karşı galiba.. ve sonra benim bu hşlndğmı seven kız bununla grup olmak için 2ay uğraştı. sonunda oldular. benim de bi arkadaşım vardı artık. nese. sonra yeni gelen bi kız bu çocuktan hoşlanmaya başlamış. ama bizim sınıfta deil. o ise kendisnn sevmediğini sölemiş. önce grup olduğu kıza bi deneyelim demiş ve 1 hafta sonra o kızın teklifi ile sanırım, çıkmaya başladılar. ve birbirlerini severek yaz tatiline girdiler. ben bu sırada içimdeki ateşi söndürüyordum.
bu yıl ise o çocuğun çıktığı kıza aşık olan kişi demişki, ben a.. ya çıkma teklif ettim. o ise kabul etti. böle olunca o çocuk ayrıldı o kızdan. ve ben tam unutmayı başarabiliyodum gene bana sardı. arkadaşlarım bana sürekli dikkat et sana bakıo, saçını düzelt izleniyosun fln diolardı. ben de sevindim çünkü onun gözlerinde yine aynı ışığı gördüm. işte sonra o kız anladı benden az az hoşlandığını ve harekete geçti hemen. yemek yerken gözümün önünde onu yanına çağırdı. ne fln dedi ama kız sölemeyince yanına gitti. sonra birden bana baktı. ben hemen gözlerimi kaçırdım. uzun uzun baktı ve geri gitti. biz de onun beni sevip sevmediğini anlamak için bi oyun oynadık. beni seven biri varmış gibi yaptık. bu çok büyük bir hataydı. çünkü benim başka biri ile çıktığımı sanarak bi sonraki tenefüs o kızın teklifini kabul etti.

ama beni sevdimi sevmedi mi bilmiyorum ben sadece hissettiklerimi yazdım. şimdi ne yapacağım ben, ilk başlarda benim olduğunu düşündüğüm, herkesin aşık olduğu, ve duygularını bilmediğim kişiyi o kıza mı bırakıcam. en iyisi gitmek demiştim geçen yıl. aralarından kaybolmak için. ama arkadaşlarım bana hep umut verdi. bu işin peşini bırakmak istemiyorum. çok karmaşık ama lütfen bişi söleyin. bu hafta bişiler yapmam lazım..

Seni gerçekten seven biri ne olursa olsun hayatına birbaşkasını sokmaz.Ama illa da öğrenmek istiyorsan ortak bir arkadaşını araya sokabilirsin ama ben olsam geçer karşına hayatımda biri olmadığını söyler ve duygularımı dile getirirdim.Unutma bu yılların birdaha geri gelmeyecek.Ne kaybedersin ki.Hatta belki onu kazanırsın.

ay nekadar karisik
kiz daha kac yasindasinizki siz
bi onla bi bunla noluyor anlamadimki
Seni sevseydi baska bi kizla cikarmiydi allah askina ?
sende hala umutmu bagliyorsun ona.
bosver gitsin bence, daha cok kücüksün, karsina neler neler cikar bosver

hayatta asktan daha önemli seyler var, bunu anlamani umuyorum

onun bana gelemsini sağlamak için ne ugraş verccem beeee.kaydirigubbakcemile
Beni seven benden hoşlanan insan direk bana gelir etrafımdaki kızlara saldırmaz:1closedeyes:

Bence bakışlarıyla senide tavlamaya calışıyo gibime gelio. Senide talayıp işte bütün kızlar benle cıkabiliyo gibi bir hava uyandırmak istiyor. Söylediklerinden ve onun yaptıklarından anlaşılan bu

hiç bişi anlamadım
bütün zalaklıgım üstümde bugun
kim kimle cıkmıs kim kime bakmıs kim kime teklif etmis allak bullak oldu kafam fisfisfis

Bişi anladıysam arap olayım dörtlü kim kim kiminle severek tatile girmiş tenefüste kim kime teklif etmiş saçını düzeltecek olan kim, dörtlüdeki kız satışa kimi çıkarmış amaaanbnnnnnn biri bana anlatsın brazilya dizisi gibi olmuş

hiç bişi anlamadım
kim kimle cıkmıs kim kime bakmıs kim kime teklif etmis allak bullak oldu kafam fisfisfis

ay cok hossun gurbaa prenses ya:roflol::roflol:bencede hııcc ugrasma canım senı seven sana bakmakla kalmazdı gelır teklıf ederdı bosveerr daha nelerı cıkacak senın karsına guzelım daha kucuksun senı gercekten sevmeyenede baglanma derım ben senı uzer sadeceyerimseniben

:))) ya biz aslında acaip küçüğüz bu tip şeyler içinsengözlerimebaksanab. bunlar iki yılda oluo o yüzden bu kadar karmaşık gözüküyor. bi de arkadaş çevresinde bi tek benim sorunlarım olduğu için hep beni tartışıyoruz. başka bişi yapamadığmız için de bunla uğraşmak geliyor içimden. bi de biz daha sizin düşündüğünüzden de küçüğüz. ama başıma başka bi macera gelsem onla uğraşcam. ne bilim bi de bu kız olayı savaş haline getirdi. sürekli kaş-göz işareti falan yapıyo bana. benim de içime dokunuo işte:jeyyar:

Kuzum o zaman baska ugraslar ara kendini bu tip seylerle güzel kafani yorma

Hem madem böyle seyler icin daha acayip kücüksün yasina uygun olani yapyerimseniben

hiç bişi anlamadım

Bende anlamadim

Dallas bitmedigmi yawCADIARZU

hahha :roflol: :roflol: :roflol:
alin bendende okadar
brazilya dizisi gibi ha :roflol:
aman bende yarim yamalak anladim
aslinda anladigim tek sey. kizin hoslandigi biri var :uhm:
oda gidip gidip baska kizlarla cikiyomus buna nispeten sanirim. :sm_confused:
bu kizcagizda diyor napiyim simdi
:1rolleyes:

boşver be güzelim bak sende demişsin böyle şeyler için küçüğüz diye.madem savaş açmış sende onu hiç iplemiyormuşun gibi yap hatta hayali sevgilinle çok mutlu mesut ayakları...bide okuldan hele sınıftan biriyle çıkmak bana göre değil diye bi laf at ortaya tamamdır.bi dahada böyle saçma şeylere bulaşma derim ben her ne kadar uğraşıcak başka şeyim yok desende bu olayı kafana takmaya devam edersen derslerin bozulur ve bu sefer ciddi ciddi bir uğraşın olur.

aslında tam deil:)) ya bakın burda kimi sevdiğini anlamaya çalışıyorum yaa.. bu arada ortadaki bütün teklifleri o a... yaptı.. tamam?? napiyim şimdi yi ise nasıl anlarım veya anlamalı mıyım die soruyorum=))) ( üff yaşayan ben bile anlamadım bi an yaasırnaşık şey )

bu gerçekten mantıklı geliyor kulağa :)))

neden kafanı yoruyosunki canım...sevsede sevmesede ne değişecek.sen en ufak bişeyde başkalarına takılan birini sevmeye devam mı edeceksin.her seviyorum diyene değil, doğru dürüst ve sonuna kadar sevenlerin olsun.bu çocuğun öyle olmadığı kesin.

hayatim
simdi o cocuk seni sevdigini söylese
sen ciddi ciddi onunla cikicakmisin?

kıızzzz ufaklık ne şirin bişisin sen hihoyyyt
bak anacım erkek milleti kaç yaşında olursa olsun kaçanı kovalar
o kız bi kere ne basitmiş
resmen kendini kakalamış cocuga
erkekler böyle kızlarla sadece vakit gecirir, ciddiye almazlar
akılları hep ulaşamadıklarındadır unutma bunu
sakın ola ki savaşayım mavaşayım deme :mymeka:
deli misin bırak kendi haline
sende gözü varsa zati eninde sonunda tıpışş tıpışşş gelir kapına
yoksa da bırak ne hali varsa görsün
yaşın kaç olursa olsun; basitlerle ve basitliklerle işin olmasın şakkıdı
cool takıl, iplemiyomuş gibi davran :smiley-cool:
bak o zaman nasıl peşinde pervane olurlar sositososito

walla cnm ilk bakıo falan dedin belki senden ışık görmedi ona bişey hissetmiomuşsun gibi gelmişse seni kıskandırmak amacıyla yapmış olabilir ikincisindede oyunun sonunda kızın teklifini kabul etmiş cnm tek sorun belki senden ışık görememesi gerçi durumunuzu bilemem anlattıkların kadarıyla böle daha yaşında küçükmüş aslında küçük yaşta kendini yıpratmaya başlamışsın keşke olmasaydı ilerde anlıcaksın cnm neler olucak acaba haberlerini buradan bekliorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…