Çok mantıklı bir kızsın,lys sınavını düşünmenden belli.Bence de sınav geçince söylemen yerinde olur.
Herhalde sen de öğrencisin.Benim de sınavlarım var,bu ara derslerimize yoğunlaşalım deyip,az görüşerek sınava kadar oyalayabilirsin.
eğer gerçekten eminsen sevmediğine hemen ayrıl. o üzülüyo gibi bahaneler bulma ilerde daha çok üzülür...
Ayda bir kez 5 dk görüştüğünüz ve iletişim eksikliği yaşadığınız birinin sizden ayrıldığında üzüleceğine emin misiniz?
erkekler cok guzel numara yapar bız onlardan ayrılmayalım dıye cok sevıyomus gıbı gozukurler aglarlar bızde duygusalız ya bı erkek agladımı bızı cok sevıyor dunyası basına yıkılır sanarız benim eşimde zamanında cok agladı ayrılmayayım dıye kandıgıma çok pişmanım... niyemi şimdi ben aglıyorumda ondan...
haklı olabilirsiniz tabi... ama ben onun numara yaptığını hiçbir zaman düşünmedim.. yine de isterim ki ayrıldığımızda çok fazla üzülmesin.
Bişey merak ediyorum erkek arkadaşınız dışında çok sık görüştüğünüz başka bir erkek var mı bu sınıf arkadaşınız da olaiblir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?