Slm kızlar. evet siz olsanız ne yapardınız. 2 yıl önce okuldan birine aşık oldum. Tanımıyorduk birbirimizi onun çabası ile bir tanışma gerçekleşti. ilgi gösterdi bana kibar davrandı. ben se her geçen gün ona daha fazla bağlandım. tüm aileme arkadaşlarıma anlattım ona olan aşkımı. iki lafımdan biri onun adı oldu. derken artık eskisi kadar ilgi göstermemeye başladı. selamlaşıyorduk hepsi bu. telefon mesajlarıma canım diyen, cicim diyen adam değişti. sadece adımla hitap etmeye başladı. sonrasında artık benim için dayanılmaz bir hal aldı bu durum. artık okulada gelmiyordu göremiyordum iyice uzaklaştık. herşeyi göze alarak. içimdekileri anlattım. ona olan sevgimi itiraf ettim. o ise seninle bir ilgisi yok ama ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi. eyvallah dedim bende gel gelelim kalbim unutmuyor bir türlü eyvallah diyemiyor. o günden sonra iletişimimiz kopmadı ama artık eskisi gibide değildik. yüzüme hep üzgün gibi pişman gibi baktı. iim eridi o halini gördükçe ama bir daha lafını etmedim bu konunun.
kendince bazı sıkıntıları var. maddi manevi. Ayrıca bana kimseyi istemiyorum derken yalan da söylemedi hala kimse yok hayatında. aradan 8 ay geçti.
ben hayatımdan çıkarmaya çok çalıştım tüm profillerimden sildim telefon numarasını sildim. gel gelelimbeynim numarayı tutuyor gel de oradan sil olmuyor. hepsine tekrar ekledim hem de 2 defa yaptım bunu geri ekledi. içimden bir ses diyor ki hani sen onun hayatından çıkmışken istese geri aeklemeyebilirdi. bunda benim kırılacağım bir şey de yoktu sonuçta reddedebilirdi. ben silmiştim çünkü. içimdeki ses hala umut var diyo.
Ara sıra mesaj atıyorum. iki arkadaş gibi konuşuyoruz fakat mesajlar uzamıyor. hep iş okul konuşuyoruz. cvp veriyor her zaman mesajlarıma.
şimdi farklı şehirlerdeyiz. hiç göremiyoruz birbirimizi.
aklım unut derken içimdeki sesi dinlemem hata mı olur. siz olsanız ne yapardınız. bu gibi bir durum yaşayıpda geri döndümü sevdiğiniz adamlar.