- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
bizim durumumuz daha kötüydü; numarasını değiştirdi facebooku dondurdu vs.
o zamanlar o izindeyken başlamıştık biz de, izin bitip göreve başlayıp ilk operasyona çıkmasıyla karıştı her şey; bizim durumumuz biraz özeldi yani... o türkiyenin en uç noktasında görevliydi...
ben hiç bitmemiş gibi davrandım ama o hep umudunu bağlama bana diyordu...
ümit vermek istemem ama evlendim o adamla çok mutluyuz, kızımızı bekliyoruz![]()
öncelikle mutluluklar dilerim. bebeğnizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
evet sizin eşiniz umut vermemiş size kendi sonunu göremediği için.
benimkinde de öyle bir durum var. aile sıkıntıları işsizlik. annesi vefat etti biz okurken. hani bana derken gerçekden yalanı yokdu kimseyle aşk yaşayacak durumda değilim derken. maddi manevi çok sıkıntıları var. hiç bi kızada baktığını ettiğini görmedim bana baktığı gibi.
bazen umutlanıyorum durumunuu psikolojisi düzeltince gelir diyorum. ama en son konuştuğumuzda her şeyi artık salmış bırakmış gibi konuştu. hani dedimki kendi kendime bu adamın kendine hayrı yok bana ne verebilir. bir taraftanda Allahdan umut kesilmez diyorum anlıyorum onu. hani bekle de demedi bekle dese anlıyacağım . benim başkasıyla olmamdan korkmadı. çok karışık kafam. bilmiyorum ne yapacağımı.
peki siz o mu döndü size siz mi üstüne düştünüz. benim eğer umudumu kaybetmeme kararı alırsam yapabileceğim bir şey var mı? size göre.