Karsiliksiz hoslanma

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.854
12.419
363
Selamlar kizlar,

Bu konuyu alacagim cevaplari bile bile aciyorum acikcasi. Gerceklerin farkinda olmama ragmen bir de bu gercekleri baskasindan duymak istiyorum diyebilirim.

Bundan 7-8 ay once ortak arkadaslarim vasitasiyla biriyle tanistim. Tanisir tanismaz aramizda bir yakinlasma oldu ama daha sonra bana aramizda elektrik olmadigini, romantik anlamda bir sey hissetmedigini, benimle arkadas kalmak istedigini soyledi. Ben de ondan uzaklasmak istemedigim icin kabul ettim, sonra ise cesaretimi toplayip ondan hoslandigimi, bu yuzden arkadas kalmanin benim icin zor oldugunu, bir daha bulusmak istemedigimi soyledim. Tamam dedi hic itiraz etmeden.

Aradan 1-2 ay gecti, bir gun arayip bulusmayi teklif etti. Ona olan duygularim gecmis oldugu icin ve muhabbetini de sevdigim icin (bu sehirde biraz yalnizim) olur dedim. O tarihten sonra sik sik bulustuk, kahve, sinema, yemek, birbirimizin evinde ziyaretler. Ama asla bir yakinlasma, bir flort olmadi. Sik sik keske bastan arkadas olarak tanissaydik, sen benim cok iyi arkadasim oldun, gibi seyler soyluyor. Benden 4 yas buyuk sadece ama (ben 30 yasindayim) sanki cok kucukmusum, sanki bir bacisi bir kardesiymisim gibi ogutler veriyor. Beraberken her sey cok iyi, cok candan. Onu kaybetmek istemiyorum, ama benim duygularim var ona karsi. Buna bir son vermeliyim.

Bir de soyle bir sey var ki 1 ay icinde cok uzak bir ulkeye yerlesecegim ve zaten onu gormeyecegim bir daha muhtemelen. Yani sorun kendiliginden cozulecek. Yine de duygularima, kalbime soz geciremiyorum. Aklimda acaba o da benden zaman icinde hoslanabilir mi diye dusunurken buluyorum kendimi. Deneyimlerinize dayanarak sizce benim hakkimda ne hissediyor? Bu cocugu tamamen aklimdan cikarayim di mi?

27-32 yaşında iki karşı cins yetişkinin tanışıp da sürekli çay kahve sinema buluşmaları yaparak arkadaş kalmaları bana olası gelmiyor. kaldı ki sen zaten arkadaş gözüyle bakmıyosun. o bakıyor mu bilemeyiz belki sadece vakit geçiriyor. yani sonuç olarak ortada gereksiz bi ilişki var. 1 aya kadar da noktalanacak. ardını düşünmeye gerek yok.

Adam ilginizi fark etmis hosca vakit geciriyor ama ciddi bir niyeti yok gibime geldi. Bence bir daha arayip sormayin.

27-32 yaşında iki karşı cins yetişkinin tanışıp da sürekli çay kahve sinema buluşmaları yaparak arkadaş kalmaları bana olası gelmiyor. kaldı ki sen zaten arkadaş gözüyle bakmıyosun. o bakıyor mu bilemeyiz belki sadece vakit geçiriyor. yani sonuç olarak ortada gereksiz bi ilişki var. 1 aya kadar da noktalanacak. ardını düşünmeye gerek yok.

++++++
Gorusup bulusup vakit gecirip sonra da seni arkadasca goruyorum demek yalan dolan yani.

Son düzenleme:
Adama çok pis gıcık oldum. Zaten her şeyin farkındasınız. Görüşmemek sizin için daha iyi. Çünkü vakit gecirdikce daha çok bağlanacaksiniz. Bir ay sonra gittiğinizde daha çok uzuleceksiniz. Şimdi biraksaniz bir aya zaten unutursunuz. Var ya sırf ilginizi kullanıyor pis.

Bence ondan habersiz sessiz sedasız gidin ülkeye. Gerçi söylemişsinizdir. Sizden hoşlanmıyor, hoşça vakit geçiriyor. Siz tasininca kıymetinizi anlar umarım

Bence ondan habersiz sessiz sedasız gidin ülkeye. Gerçi söylemişsinizdir. Sizden hoşlanmıyor, hoşça vakit geçiriyor. Siz tasininca kıymetinizi anlar umarım

++++
Ben olsam böyle davranan bir insanı takmam yani kendimi yorduğum zamana yazık

Hanimlar cok cok sag olun ama benim hala anlamadigim bir sey var: neden? Sonucta cinsel bir iliskimiz yok duygusal bir iliskimiz yok beni neden kullaniyor? Bir insan cinsel beraberlik yasamadigi, duygusal beraberlik yasamadigi biriyle (eski sevgili gibi) neden bulusup saatlerce sohbet eder? Neden sirlarini anlatip ona "sen tasininca cok ozleyecegim hayatimda tanidigim en iyi insansin" gibi abidik gubidik seyler soyler? Yani beni gercekten arkadas olarak gorup sadece muhabbet etmek istemiyorsa, amaci ne? Sadece ego tatmini mi? Bu kiz bana asik onunla bulusayim hayat memat meselerinden bahsedeyim cocukluk sirlarimi acayim o da bana sevgi versin ilgi versin egomu tatmin etsin mi?

Gercekten basta flortoz/cinsel yaklasip sonra o cekimi hissetmeyip sadece konusmak istedigini dusunuyorum bazen ama etrafimdaki arkadaslarim da sizinle ayni dusuncede yani egosunu tatmin ettigi. Ama insan egosunu tatmin etse en azindan hoslandigi biriyle etmez mi? Adam benden hoslanmiyor ki.

Temelli gidecegim icin artik umursamiyordum ama bazen aklima takiliyor ve anlam vermeye calisiyorum sadece.

Zaten taşınacakmışsın başka ülkeye, bu durumda aranızda bir ilişki başlasa bile yürümesi zor olurdu. Hiçbir erkek, çıkmak istemeyeceği bir kızla, yakın arkadaşlık kurmaz diye bir şey okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Bence bu son 1 ayını iyi değerlendir, keyfine bak, görüş , konuş, yakımlaşmak istiyorsan yakınlaş , nasıl olsa gidecekmişsin :)

Back
X