Canım ben de özelde öğretmnlik yapıorum pişmanım geçen sene evde otrup ders çlşmadığım içinbu yıl yine de evde akşmları çlşim diyorum da yorgun oldğm için çok verimli olmuyo çlşma şartlarında devlet gbisi yok
Haftanın beş günü ama cmt günüde olacakmış arada ..... Birde kpss kursum haftasonu ama hafta için iki gün akşam 17,30 da alan bilgisi dersleri var .. Deneme sınavları hatfaiçine denk geliyor .. Umudu kesince hepten bu yola attım kendimi .. Hayırlısı ne diyelim .. En azından bir sene uğraştım derim olumsuz olsa da .. Şu kpss aklımdan atmalıyım ... Ondan sonra bir yol çizerim sonucuna göre ...
Canım ben de özelde öğretmnlik yapıorum pişmanım geçen sene evde otrup ders çlşmadığım içinbu yıl yine de evde akşmları çlşim diyorum da yorgun oldğm için çok verimli olmuyo çlşma şartlarında devlet gbisi yok
sınav çok önemli tabi ama atanma durumlarını da ele alırsak uzun bir sabır süreci demek.
bekarsın sanırım. evde kendine ayıracağın baya bol vaktin olur. ben olsam işe başlarım akşamları da ders çalışırım. hem az var kavramı kişisel galiba 6 ay var sınava..hiç az bir zaman değil verimli değerlendirirsen.
Bugün gazetede okuduğuma göre bu özelde çalışan ve 5 yıl deneyimli olanları kendi kadrosuna alacakmış, iyi haber bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?