Karşıma çıkan tuhaf insanlar..

xxtugcex

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
87
72
8
Evet kk üyeleri size bi derdimden bahsetmek isterim. Kimine göre dert bile değildir ama çok zor gerçekten. Kısaca anlatayım.. Karşıma çıkan insanların hep kötü niyetli olmaları. Bu hem arkadaş olarak hemde farklı niyette yaklaşanlardan gördüğüm birşey. Yani arkadaşlarım arkamdan iş çeviriyorlar veya erkek arkadaşım bana farklı duygular beslemeye başlıyor ve daha sonra olmayacağını söylediğimde bana nefret duymaya başlıyor bu genelde böyle oluyor ve ben gerçekten yoruldum iyi niyetliyken kötü niyetli gibi görünmeye. Neden böyle oluyor sizce bi fikriniz var mı çevremde insan kalmadı artık bu durum beni fazlasıyla üzüyor..

cok özverili biriysen tepene cikiyorlardir , ben sahsen biraz bencil olmayi dogru buluyorum . sürekli baskalarini düsünen insanlarin basina daha cok geliyor böyle seyler

cok özverili biriysen tepene cikiyorlardir , ben sahsen biraz bencil olmayi dogru buluyorum . sürekli baskalarini düsünen insanlarin basina daha cok geliyor böyle seyler

Ne ilginç bir nasihat değil mi ; bencil ol, tepeye çıkmayı öğren, ego sahibi ol v.s

ama öyle bir zamandayız ki böyle olmayanı gerçekten eziyorlar.

Çocukları bile naif yetiştirmek artık en büyük hatalardan.

Vuran, kıran, küfür eden , küçük ama bir büyüğün cinligine sahip olan çocuklar doldu etraf.

Birinci çocuğumda yaptigim hatayı diğerlerinde asla yapmıyorum.

Yapacak birsey yok ne yazık ki. Azınlık olduğumuz sürece çocuklarımıza önce kendinizi düşünün diye ogreticez. Ama şu da var ben bizimkilere ayni zamanda adil, dürüst ve merhametli olmalarinida öğretiyorum.

çok smimi davrandığımızda erkeler farklı br düşünceye kapılabiliyorlar. aslında iyi niyetle yaklaşırsın samimisindir ve karşındakinin de samimi olduğpunu düşünürsün ama asen iyi olsan da karşındaki senin bu samimiyetini farklı anlar. reddedildiğinde de özgüveni düşüp sana düşman olur. ne yazıkki oluyor bunlar. çkimseye çok samimi özverilidavranmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…