Karşıma neden capkin erkekler çıkıyor??

elf000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
39
12
88
29
Önceki ilişkim de bu yüzden bitti ve biriyle tanışacak olsam veya birileri tanıştıstirmak istediği kişiler benimle tanışmak isteyen erkekler hep çapkın oluyor 4 ayrı kişide bunu gözlemledim nerden anladınız derseniz hali tavrı ilk izlenim olarak anlıyorum. Bununla kalmayıp instagram hesaplarına bakmam da yeterli oluyor benim için büyük hayal kırıklığı oluyor zaten sosyal medya hesapları. Bana neden olgun erkek denk gelmiyor çocuk ruhlu çapkın erkekler çıkıyor karşıma neden sizce. Benimle aynı durumu yaşayan varmi?

Allah çapkın erkeklerin çapını düşürsün inşallah

Neden bu sevgili arayışı anlamış değilim. Erkeklerin bir çoğu böyle maalesef. Sana sadece şunu diyebilirim: kendinle yaşa. Kafan çok rahat oluyor.

Bi yerde okumuştum aslinda iliskileri nasil olduğunu ceken sizmissiniz enerjinizi oyle ilişkiye vermişsiniz ve öylesi geliyrmus degisik bir yaklaşım acaba biraz enerjinizi olumlu düşüncelerle dünyaya mi yaysak ben bu enerji olayina acayip inananlardanim

Instagram'dan veya halinden tavrından nasıl anlıyorsun ki??

Benim de hep karşıma ponçik, 'yorulduysan sırtıma atla' diyen, sosyal medyaya yılda bir foto yükleyen erkekler çıkıyor. Adamlar birbirinin karbon kopyası gibi vallahi, ben inanıyorum, insan hep aynı modeli (ve bence babası gibi insanları) çekip duruyor hayatina.
Çözümü bilemem,aynı konuyu ben de açmıştım geçen sene,aradan geçen zamanda hayatıma iki kişi girdi, ikisi de eski ilişkilerimin huy-suy bakımından benzeriydi...

O tarz kişilerin beğeneceği tipte birisin belki de

Bazen öyle oluyor.

Ponçik adam kalmışmi ya nereden biliyorsun bacım valla bana da söyle be

Ponçik adam kalmışmi ya nereden biliyorsun bacım valla bana da söyle be
Valla ben genelde ithal ediyorum uzaklardan ama benim Türkler de böyleydi. Sosyal medyaya kırk yılda bir foto atarlar, telefonu hep ortada,hatta ince giyilen yaz günüyse benim çantada durur, saçlarımi örer (yerine göre boyarlar), kaldırımın aşağısında yağmur birikintisi varsa ben bir şey demeden (inmeyip üç saniye bekleyince tabii) kucaklayıp indirirler. Şarkı falan söylerler (ki sesi güzel olan da yok)...ne biliim böyle şeyler. Adamlarin en ufak ortak noktası yok, kimi mühendis kimi kreş öğretmeni, kimi aile bağları güçlü,kimi kedi gibi doğurup atılmış kendi kendine büyümüş, kimi Adanalı,kimi Arap,kimi avrupali. Ama huy su, hareketler,jestler bilmemneler hep aynı.
Şu an otuz yaşındayım ama hatırlıyorum, 19 yaşımda ilk sevgilim de aynıydı.

Ve sen canım ülkemde ki şanslı kadınsın... Sen bu konuda ders versen ilk öğrencin ben olurdum bacım sansindan az biraz yollasana bana

Ve sen canım ülkemde ki şanslı kadınsın... Sen bu konuda ders versen ilk öğrencin ben olurdum bacım sansindan az biraz yollasana bana
Yok yaa, benimkilerin de kendi içinde (aynı) uyuz yani var, hatta hep aynı erkekleri cekmemle ilgili ben de konu açmıştım KK'ya

Merhaba, erkeklerin çoğunluğu böyle malesef. Belki biraz seçici davranıp kendiniz tanıdıgınız birilerine ilgi duymalısınız. Karakterini huyunu bildiğiniz düzgün birine mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…