- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.865
- 333
- 51
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Peki onla tanistiginizda hissetmismiydinz bu o diye. Yani aranizda bisyler olmaya baslayincasahipleniyorsa.
kıskanıyorsa
ağlamanızdan korkuyorsa
iyi kötü her zaman yanınızdaysa
sadece size değil herese karşı dürüstse
ALLah korkusu varsa
daha çok var tabi aklıma bu kdar geliyo
bide beni sevgilime bağlayan en büyük özelliklerden biri bana, sana dokunmaya kıyamıyorum nikahtan önce erkek eli değmesin sana hiç zarar görme hep tertemiz kal özel kal bunu sana hissettirebileyim diyor... bu devirde nerde böyle erkek sokakta yürürken bakıyorum kimin eli kimin cebinde... aşkları sevgileri ilişkileri de kirlettiler.
size de sorayim :) tanistiginizda aranizda biseyler basladgnda hissetmismiydiniz bu o diye . Yani insan kaderi olan insani tanistiginda hissediyor mu . Ne bileyim bilinmedik bi taniyomusluk hissi ya da eminim ya bu o dusuncesi?sevgiliniz ya da kocanız aynı zamanda en yakın arkadaşınızsa eğer. hatta dahe ötesi bazı arkadaşlarınız gibi sizi bunaltıp küsmüyorsa. sizi siz olduğunuz için seviyorsa. sizsiz sıkıılıyorsa(tabi bu değişedebilir). birşeyleri beraber yapmaktan zevk alıyor ve aynı yöne bakmayı başarabiliyorsanız beraber. küçük kaçamaklar yapabiliyorsanız evli olduğunuz halde:) o doğru adamdır:>:>. ben buldum umarım sizde bulursunuz:)
ben ilk tanıştığım anda 3 saat aralıksız muhabbe etmiştim bakışı bile içimde birşeyleri yakıyordu ve evet hissetniştimSiz
size de sorayim :) tanistiginizda aranizda biseyler basladgnda hissetmismiydiniz bu o diye . Yani insan kaderi olan insani tanistiginda hissediyor mu . Ne bileyim bilinmedik bi taniyomusluk hissi ya da eminim ya bu o dusuncesi?
Vay bee demek hissedilebiliyor :) bnde de ayni durum var ama kavga ettik ayrildik. Suan hic konusmuyorz. Uzulmuyorum cok cunku olacagndan eminmisim gbi hissediyoum . Tek uzulmem ozledigimden oluyor. Ama onda tik yok suan. Hic konusmuyoruz. Abisi diyo o geri doncek sana bekle zaman ver diye. Bilmiyorum artik..ben ilk tanıştığım anda 3 saat aralıksız muhabbe etmiştim bakışı bile içimde birşeyleri yakıyordu ve evet hissetniştim
yaşım gereği soyluyorumki 34 yasındayım olayları oyuna cevirmeyin. 25 yaslarında bu cok eglencelidir ama belli yas sonrasi hersey bellidir.seviyodur yada sevmiyodur bence. net olunVay bee demek hissedilebiliyor :) bnde de ayni durum var ama kavga ettik ayrildik. Suan hic konusmuyorz. Uzulmuyorum cok cunku olacagndan eminmisim gbi hissediyoum . Tek uzulmem ozledigimden oluyor. Ama onda tik yok suan. Hic konusmuyoruz. Abisi diyo o geri doncek sana bekle zaman ver diye. Bilmiyorum artik..
O 25 ben 20.. ben netim zaten ama blemiyorm ki neler oluyo. Bne de hic ayrilip barisilmamaliyaşım gereği soyluyorumki 34 yasındayım olayları oyuna cevirmeyin. 25 yaslarında bu cok eglencelidir ama belli yas sonrasi hersey bellidir.seviyodur yada sevmiyodur bence. net olun
Kizlar bana da bi fikir verin =)
Benim hoslandigim kisi bana öyle güzel mesajlar atiyor bulustugumuzda benimle okadar ilgilenip bir dedigimi 2 dedirtmiyor hele gözlerime bir bakisi var sanki zaman duruyormus gibi hissediyorum..
Ama son 2 haftadir uni stresi varmis 1 aydir ne görüsüyoruz ve birkac gündür hic mesajlasmiyoruz.. daha tanisma asamasindayiz. Bana bu senenin sonuna kadar benimle ilgilenemeyecegini söyledi..bende ondan beri yazmiyorum cünkü bana ya cok gec yada hic cvp vermiyor...
Ona karsi hissettiklerimi bir baskasinda hissetmedim...acaba bizim sonumuz ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?