- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
bence herkesın dogrusu farklıdır.Hepimiz bazı evreleri atlattık, genç olduk, aşık olduk, yeri geldi aşktan gözümüz hiçbir şeyi görmedi :asigim: Gençlikten, masumluktan, tecrübesizlikten hatalar yaptık. Belki bize akıl verecek kimse yoktu, belki de tavsiye dinlemeyecek kadar sağlam buluyorduk aşkımızı...
Bu konuda, karşımıza çıkan erkeğin doğru insan olup olmadığını, evlenmeye değecek biri olup olmadığını, hangi davranışının neyin habercisi olduğunu tartışalım, konuşalım ki genç kızlar, belki de sormaya çekindikleri şeylerin cevaplarını burada bulsunlar.
Paylaşımlarınızı bekliyorum. Doğru erkek nasıl olmalı ? Biz genç kızlara ufak da olsa yol gösterin, yardım edin. Yaşamadan anlamayacağımız şeylerden en azından haberimiz olsun. Şimdiden tüm paylaşımlar için teşekkürler a.s.
doğru erkek diye bir kavramın varlığına inanmıyorum. olsa olsa doğru ilişki yaşayabileceğin erkek vardır. güvenebileceğin, sana saygı duyan birini tercih etmelisin. kalbin ne derse desin, aklını, mantığını ve sağduyunu da dinle. ve tıpkı kanki seçer gibi erkek seç :)Hepimiz bazı evreleri atlattık, genç olduk, aşık olduk, yeri geldi aşktan gözümüz hiçbir şeyi görmedi :asigim: Gençlikten, masumluktan, tecrübesizlikten hatalar yaptık. Belki bize akıl verecek kimse yoktu, belki de tavsiye dinlemeyecek kadar sağlam buluyorduk aşkımızı...
Bu konuda, karşımıza çıkan erkeğin doğru insan olup olmadığını, evlenmeye değecek biri olup olmadığını, hangi davranışının neyin habercisi olduğunu tartışalım, konuşalım ki genç kızlar, belki de sormaya çekindikleri şeylerin cevaplarını burada bulsunlar.
Paylaşımlarınızı bekliyorum. Doğru erkek nasıl olmalı ? Biz genç kızlara ufak da olsa yol gösterin, yardım edin. Yaşamadan anlamayacağımız şeylerden en azından haberimiz olsun. Şimdiden tüm paylaşımlar için teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?