Karşınızda Safiye Sultan!

beğendim. severim bu kadını. yakışmışta sultanlık. kıyafete gelince. kadın aslre venedikli. bir valinin kızıymış. çok zengin bir ailenin. belki venedikteyken ki dönemi çekildi. o kıyafeti olabilir diye düşünmekteyim..
ama şu varki,gençliğini kendisi oynamasatmış iyiymiş. neyse bekleyip göreceğiz

Millet muhteşem yüzyıldan da hülya avşar dan da bıktı
Diğeri kadar Tutacağını sanmıyorum aha da yazdım buraya

hülya avşarı bende hiç yakıştıramadım ya, magazinde çok sık görünenler dizilerde filmlerde samimi gelmiyor bana. muhteşem yüzyılda meryem uzerli tanıdık bi sima değildi ve diziye cuk diye oturmuştu, ama hülya avşarın gerçekte ne tarzda biri olduğunu herkes biliyor inandırıcılığı yok, ayrıca safiye sultan kitabını bende okudum ve aklımda kaldığı kadarıyla zayıf sarışın ve uzun boylu diye tarif ediliyordu ve 16 yaşındayken esir düştü osmanlıya, eğer gençliğinide hülya hanım oynadıysa berbat olacaktır ve 5 bölüm zorlayıp yayından kaldırılacaktır bence, artık izleyicide bilinçli yemezler

Hadi diyelim izlemeye kalktım bu kadının şımarık haraketleri aklıma gelir kanal değişirim. . Hiç olmamış daha oturakli bi kadın lazım di

Az daha acsaydilar yakayı bağrı.. Tövbe ya, İngiltere kraliyet dizisi mi bu!

oynayacagi rolde bende düsünemiyorum ama Allah var güzel kadin, kostümlerde yakismis

Pelin Batu'yu sevmem ama bu role iyi yakisirdi. Genc falan ama hem tarihci de, cidden iyi giderdi... Hulya olmamis..

ama bu pamuk prensesin cici annesinin elbisesi gibi
bakıyorum bakıyorum çözememiştim super bir tespit tebrik ederim :)
artı sımarık hareketleri olmadığı zamanlarda çok beğeniyorumm ve yaşlandıkça kapalı giyinmesi daha bir yakışıyor en azından kapalı kıyafetler sarkık yerlerini topluyor.

bende çok merak ediyorum yakışmayacak gibi geliyor rolü ama yine üstün bir oyunculuk sergiler ise olur inşallah

Oyunculuk kabiliyeti çok farklı bişy Hülya güzel kadın ama sadece güzel. Kabiliyet falan yok ne şarkıcı olabildi ne oyuncu. Umarım onun sesini kullanmazlar dizide

aşk-i memnu'da bu kadinin firdevs i oynamasini istemistim, yaş olarak bihter'e daha uygun bi anne olabilirdi, tipleri hafiften de benziyo bi de..
bu dizide bi araya geldiler, kaynana gelin olarak
inşaAllah izlenmez de kalkar bi an once yayindan diycem ama bazi kesimin yalan yanlis hikayelere ilgisi malum..

bakıyorum bakıyorum bi sultan değilde hülya avşar görüyorum keşke tanınmayan bi yüz koysalardı

Hülya Avşardan daha iticisini arasalar bulamazlardı. 1 mg bile rol yeteneği olmadığından bahsetmeye gerek bile görmüyorum.

Giysiyi de Tudorstan çakmışlar zannımca, Osmanlı sarayıyla da bir ilgisi yok.

Muhteşem Yüzyıl gibi harika bir yapımdan sonra çekilmez bence.

Ne kadar çok sevmesemde kendisini bence yakışıcaktır bu rol ona

diziler patır patır yayından kalkıyor diye ünlü simaları dolduruyorlar diziye galiba
belki buradan tutar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…