• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşısına büyük bir değişimle çıkmalıyım

SeLbihan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
39
0
16
Eskişehir
merhaba biraz dertlendik dertleştik demek için bahsedecegim şeylerde bana ne düşündügünüzü söylemenizi istiyorumm.
4 yıldır çıktıgım birisi vardı. terkettim gecen sene.
çok agladı yalvardı dönmedim sonra aradan zaman gectikce ona olan sevgimi ona olan özlemimi dindiremez oldum. yer yer yüzüme tokat gibi çarptı yoklugu.
annemi kaybettigimde en büyük destekcimdi.
ve onun yoklugu annemin yokluguyla fazla agır geldi. arayıp soruyordu ara ara ayrıldıktan sonra. bende en sonunda tamam dedim devam edelim. başladık devam etmeye eskişhrde eczacılık okuyor bende antepte. ve geçiş yaptım eskishre bu sene, okul bitti eve geldim ve ailemin haberi yok eskihre geçiş yaptıgımdan sonra devam edioruz falan aniden bişiler oldu. aslnda olan şey babası ve ablası beni istemiyorlarmış. babam arada alkol alır bu durumdan ve onlar alevi. bizse sünni. ve araya sogukluk girdi. ki biz bu sene 15 tatilde nişan düşünüoduk ailelerle konusup annesiyle aram çok iyi anneside çok istiyordu. ama burdayken 10 gün önce falan ''ailemi karşıma alamam ama senide üzemem'' dedi. ama msjları aramaları oldukca soguk konusmalardı. bende aradım ve senin cesaretin yok bitirmeye bitsin dedim. oda sadece tamam dedi. ve bitti. suan hem eskshrde olcam bu sene tek başıma kimseyi tanımadan hemde ayrıyım. içimde kocaman bi boşlukla günlerin geçmesini bekliorum. önümde 1 ayım var bu zaman zarfı içerisinde burnumda bana hoş gelmeyen bi kemik var aslında belli olmadıgını söylüyorlar ama çok batıo gözüme. ve saçlarımla alakalı projelerim var. sizce napmalıyım.. karşısına büyük bi degişmlemi çıkmalıyım çünkü kesinlikle karşılasıcaz eskişehrde... görüşlerinizi bekliorum... okul degiştirmek cesaret isteyen bi iş ve ben bunu tek başıma yapacak kadar cesaretli ve özgüvenliyim fakat suann yeni oldugu içinmi onu bu kadar özlüyorum _?

Son düzenleme:
ailene nasıl soylemezsin Eskişehirr e geçiş yaptığını. mutlaka soyle olur mu oyle şey
bu adamıda salla gitsin bi cacık olmaz bundan. kendinle ilgili değişimlerine ise acil karar verme biraz zaman geçsin

Ailene kesinlikle söyle geçiş yaptığını. Bence eskişehir daha iyi üniversite olarak ve üniversite olanakları bakımından.Bence hiç uğraşma. Okuluna ve kendine yor kafanı. Onu görsende görmezlikten gel. O adamdan bir halt olmaz;)

Ne yani sizinle olamayacagini söyleyip, iliskiyi bitiren bir adam icin dogal halinizi bozup estetikmi olacaksiniz?
Yani sizi bu halinizle terkettiyse sizde kendinizi degistirip sizi isteyebilecegi bir hale getireceksiniz?
Sonra belki evleneceksiniz ve o sizden her SIKILDIGINDA siz bir estetik dahami yaptiracaksiniz onun begenisini kazanmak icin.
Istemiyorum diyen bir adamin pesinden kosup israr etmek niye?

evet arkadaşlar haklı ailene muhakkak söylemelisin
diğer konuya gelince,evet kendini değiştirmen seni biraz rahatlatabilir,sana güven verebilir.ama bu iş olmayacaksa eğer düşüncelerinide değiştirmelisin.

Ne yani sizinle olamayacagini söyleyip, iliskiyi bitiren bir adam icin dogal halinizi bozup estetikmi olacaksiniz?
Yani sizi bu halinizle terkettiyse sizde kendinizi degistirip sizi isteyebilecegi bir hale getireceksiniz?
Sonra belki evleneceksiniz ve o sizden her SIKILDIGINDA siz bir estetik dahami yaptiracaksiniz onun begenisini kazanmak icin.
Istemiyorum diyen bir adamin pesinden kosup israr etmek niye?

yine ben ayrılmış oldum yani o bunu söylicek etrafına... yine selbi terketti diicek.. burnumu zaten düşünüyordum fakat bu ara kararvermem de bu durum etkili oldu..

sevgilin kararını vermiş bence üstüne gitme canım...
estetikti saçtı bilmemneydi neyi değiştirirki..
yaptıracaksanda kendin için yaptır kendini daha iyi hissetmek için...
elin çocuğu için ne gerek var acı çekmene kolay mı ameliyat olmak..
üstelik her estetik çok başarılı olacak diye bişey yok..
şans meselesi birazda...
olduğundan daha kötü görünmekte var işin sonunda...
dediğim gibi ne yaparsan yap kendin için yap...
sen dünya güzelide olsan adam ailesinin lafıyla hareket ediyo...
allah yardım etsin..

Ailene kesinlikle söyle geçiş yaptığını. Bence eskişehir daha iyi üniversite olarak ve üniversite olanakları bakımından.Bence hiç uğraşma. Okuluna ve kendine yor kafanı. Onu görsende görmezlikten gel. O adamdan bir halt olmaz;)

öyle fakat 4 yıl.. bakışlar konusmalar ortak geçirilen o kadar zaman.. resimler herşey yüzüme çarpıo ve nefes almanın zor geldigi zamanlarda ona ihtiyac duyuyo lanet olası kalp. ama zaten ayrılırken beni ve ailemi istemeyeni ben hiç istemem dedim.. aileme söyliiicem ama bakalım neler olacak..

katılıyorum.. ayrıca hiç bişey senden daha değerli değil. ne güzel okuyormuşsun kendi ayaklarının üzerinde dur gerisi önemli değil. seni kaybetmeyi göze almış zaten. daha ne

sevgilin kararını vermiş bence üstüne gitme canım...
estetikti saçtı bilmemneydi neyi değiştirirki..
yaptıracaksanda kendin için yaptır kendini daha iyi hissetmek için...
elin çocuğu için ne gerek var acı çekmene kolay mı ameliyat olmak..
üstelik her estetik çok başarılı olacak diye bişey yok..
şans meselesi birazda...
olduğundan daha kötü görünmekte var işin sonunda...
dediğim gibi ne yaparsan yap kendin için yap...
sen dünya güzelide olsan adam ailesinin lafıyla hareket ediyo...
allah yardım etsin..

zaten ben kendim için yaşıyan bi insanım. şuan kendime yedirememem haketmemiş olmamdı.. teşekkürler canım. biraz kafamı toparlayıp öyle karar vermem en iisi olacak sanırm.. kararını vermiş olmasında aile önemli. bizi tanıyanların yaptıgı yorum ; selbi o daha yeni açıldı ailesine biraz zamn tanı şuan bocalaması gayet normal diolar. çünkü bizi tanıolardı hasta oldugumda başımda gece boyu uyumayan bi annemdi bide oydu.. ilaçlarımın saatini takip eden beni herşeyden kendinden bile sakınan oydu. suan böyle olmasını bocalamasına baglıyorlar.. bilmiyorum çok karışıgımm

yine ben ayrılmış oldum yani o bunu söylicek etrafına... yine selbi terketti diicek.. burnumu zaten düşünüyordum fakat bu ara kararvermem de bu durum etkili oldu..
Yahu ister siz ayrilmis olun ister o.
Yani o ayrilmak isteyipte etrafa sizin biraktiginizi söyleyince ne oluyor? Bitmis bir iliski iste.
Ayrica siz burun estetigini ve sac modelinizi, rengini degistirip onun karsisina bambaska biri gibi cikmak istediginizi yazmissiniz.
Buda demek oluyor ki ona kendinizi begendirme derdindesiniz.
Yoksa onun karsisina tamamen degismis olarak cikmak falan gibi düsüncelere kapilmazdiniz.

Son düzenleme:
ailene nasıl soylemezsin Eskişehirr e geçiş yaptığını. mutlaka soyle olur mu oyle şey
bu adamıda salla gitsin bi cacık olmaz bundan. kendinle ilgili değişimlerine ise acil karar verme biraz zaman geçsin

söyliicem ama zamanını bekliorum anne olmayınca evde tek bayan olunca biraz tepkileri beni gerio.. abim ve babam . bakalım ne diicekelr.

Yahu ister siz ayrilmis olun ister o.
Yani o ayrilmak isteyipte etrafa sizin biraktiginizi söyleyince ne oluyor? Bitmis bir iliski iste.
Ayrica siz burun estetigini ve sac modelinizi, rengini degistirip onun karsisina bambaska biri gibi cikmak istediginizi yazmissiniz.
Buda demek oluyor ki ona kendinizi begendirme derdindesiniz.
Yoksa onun tamamen degismis olarak cikmak falan gibi düsüncelere kapilmazdiniz.

aslında derdim ona begendirmek degil. bak yenilmedim fakat sen neler kaybettin bakışıyla karşılasmamızda göstermek. yenilgiyi hayatımın hiç bi noktasında kabullenmedim . halada öyle kendime verdgim sözlerde zaten onunla yeniden olmak yok. fakat bana yasattıgını beni kaybettigini anlayarak yaşatmak..

İşte bir erkek için büyük kararlar almanın sonuçlarından birisi.. Aranızda resmiyet yok, aile arasında birşey yok ve siz güvencesiz bir şekilde (neye göre güvence olacaksa böyle bir durumda :S ) ailenizden habersiz başka şehirde okumaya başlıyorsunuz.. Ben yazının sonunda kafanıza dank edip de, pişmanlığınızı dile getireceksiniz diye beklerken, siz sizin için kılını kıpırdatmayan adam için şuan ki görüntünüzü değiştirme planlarınızı söylüyorsunuz.. Oldukça garip.... İstemeyen birisine kişinin kendisini gözüne gözüne sokmaya çalışmasını oldukça anlamsız buluyorum... Siz bu düşüncelerle baştan ofsayt yapıyorsunuz..

Okul,eski sevgili,barışma, yeniden ayrılık,burun kemiği, saç.... :44::44::44::44::44:

Kafam karıştı... Diyelim güzelleştiniz bunu farketti... Ne olmasını bekliyorsunuz? Güzelleştiğiniz için geri dönmesini mi? Adam ailesi istemeyeceği için sizden ayrılmış güzelleşmeniz ondan ayrılıdğınız halde dimdik ayakta olduğunuzu görmesi neyi değiştirecek ya da neyi değiştirmesini istiyorsunuz anlamadım...

5 yıldır mezhep farklılıklarını idrak edememiş mi :53: verilmiş sadakanız varmış diyorum :9:

Siz hala daha estetik vs. ile onu geri getirme çabasında mısınız :53: Size de pes diyeceğim müsadenizle :9:

sizin aranızdaki sorunlar tipinizle ilgili değilkii anjeline joly ye de dönüşsen çocuğun kafasında başka sorunlar var hiç uğraşma bence

İşte bir erkek için büyük kararlar almanın sonuçlarından birisi.. Aranızda resmiyet yok, aile arasında birşey yok ve siz güvencesiz bir şekilde (neye göre güvence olacaksa böyle bir durumda :S ) ailenizden habersiz başka şehirde okumaya başlıyorsunuz.. Ben yazının sonunda kafanıza dank edip de, pişmanlığınızı dile getireceksiniz diye beklerken, siz sizin için kılını kıpırdatmayan adam için şuan ki görüntünüzü değiştirme planlarınızı söylüyorsunuz.. Oldukça garip.... İstemeyen birisine kişinin kendisini gözüne gözüne sokmaya çalışmasını oldukça anlamsız buluyorum... Siz bu düşüncelerle baştan ofsayt yapıyorsunuz..

şöyleki söyliyim ; ben sabit fikirli ve gercekten yaşadıklarıma bakarak kendimi oldugkca güçlü bir bayan olarak görüyorum . yenilmişligi kabul edemem bunu hayatımın hiç bir sahnesinde kabul etmedim ve nasip olursada asla kabul etmicem. degişikliklre gelince burnumdan zaten hafif şikayetlerim vardı. onun içn. yeni bi şehir yeni bi hayat olarak bakıyorum zaten antepte okuyrdum ve eskshir hem bakış açısı olarak hemde okul olarak daha iyi olacak. okulu ayrıldıktan sonra degiştirmedim birlikteyken aldıgımız bi karardı antepte eczacılık olmadıgı için benim geçmemi istedi ki olması gereken buydu. ailesinin istememe sebebi okullar diye düşünmeye calışıyorum ki zaten buna takılmıyorum sadce dedigim gibi amacım birazda olsa kafasının neyi kaybettigini görmesini istiyorum..

Back
X