• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşısına büyük bir değişimle çıkmalıyım

5 yıldır mezhep farklılıklarını idrak edememiş mi :53: verilmiş sadakanız varmış diyorum :9:

Siz hala daha estetik vs. ile onu geri getirme çabasında mısınız :53: Size de pes diyeceğim müsadenizle :9:

yorumları okumamassınız amacım dönmesini saglamak degil. ne kadar güçlü oldugumu anlaması ve ne kaybettigini görerek biraz kafasının degmesi.. :)))

canım benım ;eger burnunla sorunun varsa gorsel yada saglıksal acıdan

senı yıllardır rahatsız eden bır durum var ıse,ekonomık gucun de varsa

yaptrı tabıkı de .senın psıkolojın cok cok onemlı .kendını ıyı hıssedeceksın

yaptır .ancak ; burnuna takıklıgın sevgılınden ayrıldıktan sonra oldu ıse

hemen vazgec bu fıkırden derım .cunku bız kadınlar da vardır bu durum .

ayrılıdıgımız sevgılımızı pısman etmek ıcın sırf sunu dedırtmek ıcın "bak gor

sen kımı kaybettın "dedırtmek ıcın ,bırden evrım degıstırmeye kalkarız:9:

saclar baslar degısır kılolar gıder,kozmetıge yogun para verırız

aynı sekıl de elbıselerle de dolap yenılerız ,hatta estetıge bıle gıder bu durum :9:

ama ınan boyle yaparak ruh saglımızı bozmaktan baska bırsey yapmıyoruz .

aksıne guzellesecegım dıye ıyıce de kotuye gıder oluyor durumun .

cunku ruh saglıgı oyle bozuluyor kı ,kılıktan kılıga da gırsen kendını

begenmez oluyorsun ,hatta ozguvenını yıtırır duruma gelıyorsun .

lafın ozetı ; sakın ona nıspeten yapma bunu .ona bırsey olmaz

tatlım olan sana olur cunku ; bu hızlı degısımın depresyon sonucu oldugunu

bılıyor erkekler :( ve halıyle bu durum onlarda sana acımaktan baska bırsey

hıssettırmıyor :( cunku bılıyorlar kı ; ayrılıgın verdıgı depresyonla kılıktan kılıga

gırdı sonra dıyorlar kı "ayrılıgım ne zoruna gıtmıs kızın ,resmen depresyona gırmıs "

dıyorlar .erkekler kadınların depresyon sonucu neler yapabıleceklerını cok ıyı bılıyorlar :(/

Son düzenleme:
şöyleki söyliyim ; ben sabit fikirli ve gercekten yaşadıklarıma bakarak kendimi oldugkca güçlü bir bayan olarak görüyorum . yenilmişligi kabul edemem bunu hayatımın hiç bir sahnesinde kabul etmedim ve nasip olursada asla kabul etmicem. degişikliklre gelince burnumdan zaten hafif şikayetlerim vardı. onun içn. yeni bi şehir yeni bi hayat olarak bakıyorum zaten antepte okuyrdum ve eskshir hem bakış açısı olarak hemde okul olarak daha iyi olacak. okulu ayrıldıktan sonra degiştirmedim birlikteyken aldıgımız bi karardı antepte eczacılık olmadıgı için benim geçmemi istedi ki olması gereken buydu. ailesinin istememe sebebi okullar diye düşünmeye calışıyorum ki zaten buna takılmıyorum sadce dedigim gibi amacım birazda olsa kafasının neyi kaybettigini görmesini istiyorum..

Ben ayrıldıktan sonra değiştirdiniz demedim zaten. Birlikteyken değiştirmenize yaftalandım farkındaysanız.. Sabit fikirlilik olduğu belli yazdıklarınızdan.. Kendi kafanızdaki fikirlere başka şeyler eklemeyecekseniz nasıl yardımcı olunmasını istiyorsunuz?
Olması gereken buydu dediğiniz nedir? sevgili için aile bilgisi olmadan farklı şehirde üniv. okumak mı? Kaldı ki verilecek tepkiden çekiniyorsunuz.. O halde sonuç; olması gereken şey o değilmiş.. :34:
Bakın bir insanın kaybetmeye pişman olması için, kendinde onu KAYBETMEK olarak görmesi lazım.. Bunun onun açısından bir kayıp olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki iki arada kaldı diye kafası rahat etti adamın... ? Ailesini ezmediği için kendince belki mutludur nereden biliyorsunuz da kaybettiğini görsün diyorsunuz? Ayrılığınıza sadece tamam diyen birisi için, ona çok fazlaca anlamlar yüklediğinizi görüyorum burada ben objektif birisi olarak..

zaten ben kendim için yaşıyan bi insanım. şuan kendime yedirememem haketmemiş olmamdı.. teşekkürler canım. biraz kafamı toparlayıp öyle karar vermem en iisi olacak sanırm.. kararını vermiş olmasında aile önemli. bizi tanıyanların yaptıgı yorum ; selbi o daha yeni açıldı ailesine biraz zamn tanı şuan bocalaması gayet normal diolar. çünkü bizi tanıolardı hasta oldugumda başımda gece boyu uyumayan bi annemdi bide oydu.. ilaçlarımın saatini takip eden beni herşeyden kendinden bile sakınan oydu. suan böyle olmasını bocalamasına baglıyorlar.. bilmiyorum çok karışıgımm

canım yaa sevgılının yaptıgını bı bocalama donemı olarak sakın dusunme .

malesef tatlım erkekler boyle .ınan hepsı ılk basta ne vaadlerle gelıyorlar sana

kocaman bı gul bahcesı sunuyorlar ılk basta ,sonra sundukları gul bahcesın de

sadece gullerın dıkenlerını goruyoruz :) bunların hepsı boyle tatlım .

ılk basta senın ıcın olurler bıterler,gozunun onun de hungur hungur aglarlar

hatta gunlerce aglarlar , sensız nefes bıle alamayacaklarını soylerler

cok buyuk kelımeler cıkar agızlarından ,o kadar buyulenırsın kı ..ama sonra

hepsı fos cıkar .360 derece donerler .o ılk basta kı cocuk nerede sımdı kı nerede dersın .

ne yazık kı erkeklerın genelın de var bu durum .

su anlattıklarımı yasamayan cok az kısı vardır emınım .ben de dahıl .

erkekler degısık varlıklar ,cozemedım henuz .guven problemlerı de var .

zor bunları anlamak .suan erkek arkadasının sana soyledıklerını

bocalama olarak da sakın dusunme .kendını gereksız yere uzme

canım yaa sevgılının yaptıgını bı bocalama donemı olarak sakın dusunme .

malesef tatlım erkekler boyle .ınan hepsı ılk basta ne vaadlerle gelıyorlar sana

kocaman bı gul bahcesı sunuyorlar ılk basta ,sonra sundukları gul bahcesın de

sadece gullerın dıkenlerını goruyoruz :) bunların hepsı boyle tatlım .

ılk basta senın ıcın olurler bıterler,gozunun onun de hungur hungur aglarlar

hatta gunlerce aglarlar , sensız nefes bıle alamayacaklarını soylerler

cok buyuk kelımeler cıkar agızlarından ,o kadar buyulenırsın kı ..ama sonra

hepsı fos cıkar .360 derece donerler .o ılk basta kı cocuk nerede sımdı kı nerede dersın .

ne yazık kı erkeklerın genelın de var bu durum .

su anlattıklarımı yasamayan cok az kısı vardır emınım .ben de dahıl .

erkekler degısık varlıklar ,cozemedım henuz .guven problemlerı de var .

zor bunları anlamak .suan erkek arkadasının sana soyledıklerını

bocalama olarak da sakın dusunme .kendını gereksız yere uzme

i
inanmak zor geliyor.. farkındayım aslında insan herşeye alışıyor belki çok yeni oldugundan agrıo içim.. ama şimdi böyle düşünüyorum burnum 3 yıldır gözüme batıo aslında kıyafete çok parayı normaldede harcayan birisiyim kozmetige çok ihtiyac duymam zaten ama gerçekten nasıl oldugunu anlayamıyor insan ara ara ve bende bu duruma anlam veremiyorum. önümüzdeki 15 tatilde nişan düşünüyrduk o yüzdn bocalama diyorum bu duruma agladıgım zaman sinirden deliye dönen bi adamdan bahsediyorum ayagımı sehpaya vurdugumda ciddi ciddi sehbaya sinirlenen bi adam. bunları düşündükce anlamıyorum. napmaya calıstıgını.

Bence ilerde bu farklılar arası sorun daha da boyut atlar ailesi bu duruma hosgorulu bakmiyor anladigim kadariyla ve evlendiniz cocugunuz oldu farzedelim onunda alevi olmasını isterler bu sefer sizin aileniz karşı çıkar vs vs. Bu arada Eskisehir de iseniz mutlaka karsilasirsiniz ben de Eskisehirdeyim :)

Maşallah yaa ne cesaretlisiniz bir şehirden başka şehire geçiş yapıyorsunuz ve aileniz bu durumdan haberdar değil.Bir an evvel söyle ailene o adamı da boşver gitsin onun için değişiklikler yapsan ne olacak?

yorumları okumamassınız amacım dönmesini saglamak degil. ne kadar güçlü oldugumu anlaması ve ne kaybettigini görerek biraz kafasının degmesi.. :)))

Neden peki? Diyelim ki ne kaybettiğini gördü. Eee sonra...

Bence ilerde bu farklılar arası sorun daha da boyut atlar ailesi bu duruma hosgorulu bakmiyor anladigim kadariyla ve evlendiniz cocugunuz oldu farzedelim onunda alevi olmasını isterler bu sefer sizin aileniz karşı çıkar vs vs. Bu arada Eskisehir de iseniz mutlaka karsilasirsiniz ben de Eskisehirdeyim :)

eskişehirde yaşadım hareketli fakat küçük bi yer karşılasıcaz.. mantıklı bir insan zaten bahsettigimiz kişi.. yani o alevi oldugu konusunda şüpheli.. ''kim ne kadar mezheplerinin bütün özelliklerini yerine getiriyorki '' diyen bi insan . katı diil o konuda. neden böyle yaptıgını anlayamamam bundan.. :)

Back
X