Karşısına çıksam herşey düzelir mi ?

Arkadaslar ben aranizda yeniyim ve benimde bir derdim var 😔 hemen anlatiyorum bundan 4 ay önce birisiyle tanistim ve hersey cok guzel gelisti gerçekten cok iyi birisi cok anlayisli hic bir tartismamiz olmadi ve sevdik birbirimizi evlenecektik önümüzdeki yaz planlar yaptik fakat o baska bir sehirde ben baska bir sehirde yasiyorum. Benim ailemde onun oldugu sehire gitmem icin onay vermedi oda ben ailemi ikna edeyim ve ortak bir sehire yerleselim dedi 1 ay boyunca ikna etmeye calisti beraber üzüldük bu süreçte herkesi karsisina aldi ama yapamadi sonundapes etti ve bitirelim dedi iste bende o zaman anladim kaybetmek istemedigimi aslinda ama yapma etme dedim bir çaresi bulunur benide dinlemedi aileme olmayacak dedim ben bir daha böyle birşeyi bahsedemem dedi. Bir sure konusmadi benimle sonradan ögrendimki baska bir sehire gitmis ve orada is kuracakmis banada öyle dedi şuan düşündüğüm sadece işim annemlede konusmuyorum hic bişeydüsunmuyorum dedi. Sizce karşısına çıkmalımıyim cok düşünüyorum yanina gitsem mi diye boyle elim kolum bağlıbirsey yapamamak beni cok üzüyor. Çünkü o gelmek icin uğraşırken ben anneme kıyamayip annem beni göndermiyor sen gelirsen olur demistim cunku annemde o sıra bir rahatsizlik geçirmişti hata yaptim belki orda biraz ama biri annem digeri sevdigim bana bir akil verin nasil düzelteyim bu durumu?
Bence bir süre akışına bırakın üstüne gitmeyin.O da kendi kafasında ölçüp biçsin tartsın iyice sonrasında tekrar konuşmayı dener yolunuzu ona göre çizersiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun

Senden vazgeçmesinin sebebi ayrı şehir veya senin annem benden ayrılmak istemiyor sen gel demen değildir emin ol....İsteyen erkek ne yapar eder çaresine bakar...O senin tavırlarını vs hoşlanmamış seni istemiyor, sebep senin ona dediğin sen gel lafı değil

4 ayda ne ara tanıdınız, ne ara evlenmeye karar verdiniz, ne ara plan yaptınız, ne ara ailelerle mücadele ettiniz ve pes ettiniz?
Bildiğimiz 4 ay değil mi bu?

Adamın evlilik vs gibi bir düşüncesi bile yoktu bence. Olsa bile mücadele kısımları falan palavra.
Bakın çekip gitmiş işte başka bir yere. O kadar zor değilmiş değil mi?
Size "mücadele ediyorum, ikna etmeye çalışıyorum" falan derken ailesiyle oturup çekirdek çitliyordu büyük ihtimalle.

Haaah cidden bence de öyledir...Bayılıyorum erkekleri çözmüş hatunlara

Evlenmeye karar veren bir insana ailesi nasıl karışabilir ben de bunu anlayamadım, evlenmenize izin veriyorlar ama şehir değiştirmenize mi karşılar?

Hiçbir zaman elin oğlu için ailenizi karşınıza almayın hele ki sizden uzak bir şehir de olduğundan dolayı ben gelemiyorum sen gel dediğiniz de ayrılmayı seçen birisi için hiç almayın. Onun bahanesi olmuş sebep bu değildir emin olun ne halt yiyor Allah bilir kimin nesi neyin fesi belli değil bırakın Allah aşkına. Ama sizi tebrik ediyorum ailenize yalan söylemek yerine doğruyu söyleyip gitmek için izin istemenizi gerçekten tebrik ederim ailenizden gizli hiçbir erkeğin peşine düşüp de ailenizden uzağa gitmeyin. Aileniz size izin vermiyorsa mutlaka bir bildikleri vardır.

Hiçbir zaman elin oğlu için ailenizi karşınıza almayın hele ki sizden uzak bir şehir de olduğundan dolayı ben gelemiyorum sen gel dediğiniz de ayrılmayı seçen birisi için hiç almayın. Onun bahanesi olmuş sebep bu değildir emin olun ne halt yiyor Allah bilir kimin nesi neyin fesi belli değil bırakın Allah aşkına. Ama sizi tebrik ediyorum ailenize yalan söylemek yerine doğruyu söyleyip gitmek için izin istemenizi gerçekten tebrik ederim ailenizden gizli hiçbir erkeğin peşine düşüp de ailenizden uzağa gitmeyin. Aileniz size izin vermiyorsa mutlaka bir bildikleri vardır.
Ya arkadaslar ben anneme söyledim babam gidip arastiracakti zaten kimdir nedir diye bende bu süreçte biraz daha tanırım diyordum. Zaten gel dedim diye vazgecmedi annesini ikna edemedigini söyledi.

Evlenmeye karar veren bir insana ailesi nasıl karışabilir ben de bunu anlayamadım, evlenmenize izin veriyorlar ama şehir değiştirmenize mi karşılar?
Aynen öyle ailesi buraya gelsin başımızın üstünde yeri var diyor ama seni uzak bir sehire göndermem diyor. Benim annemde böyleydi bakti ki üzülüyorum tamam git istersen dedi alışırız ne yapalım ama ben bunu ona söyledigimde ben ugrasirken bunu söyleyecektin gelebilirim diye bende aileme ona göre anlatırdim beni zor durumda bıraktın böyle diyor

adam vazgeçmiş bence üsteleme büyük ihtimal altından başka birşeyler çıkar kendini suçlama.4 ay uzaktan tanıdığın biri için aileni karşına almayarak mantıklı olanı yapmışsın.benim bir arkadaşımın başına aynısı geldi çocuk başka iş kurmak için başka şehre gitti onlarda aile yüzünden tartışıyorlardı sürekli ama 3 yıllık ilişkiydi hatta birlikte yaşıyorlardı.bu olaydan kısa süre sonra ayrıldı güya depresyondaymış işinden başka şeylere konsantre olamıyormuş vs 1-2 ay sonra hemen başka birini bulmuş.erkeklerin ayrılma bahanesi bu.

Back
X