- 21 Haziran 2013
- 195
- 58
- 123
oyun ablası ve çocuk bakıcısı olarak iş arıyorum ayrıca evimdede bakabilrim okudugum meslek inşaat teknisyenligi ve bu sizi şaşırtabilir ,yapmak istediğim mesleği bulduguma inanıyorum kendimi çocuklara daha yakın hissediyorum ayrıca kendimide onların yaşına uygun indirebilmem cabası çocuk ruhlu bir tarafım ve görünüşüm var bu işte iyi oldugumu çevremdeki çocuklardan da anlıyorum benimle zamanın nasıl geçtigini anlamadıklarını ve çok eglenceli olduklarımı söylerler ..kısacası onlara göre eglence doktoruyum buda beni mutlu eden diğer ayrıntı onların eğlenmesi gözlerindeki ışıltıyla süren oyunlar onların ilgisi sevgisi beni çeken unsurlardan sadece bir kaçı herzaman davrandığım güzel uyumu onlardanda aldım ve bu konuda mutlulugum tarif edilemez çocuklarınızın sıkılmadan keyif alması benim için diğer önemli etkendir NOT:EVİMDE ÇOCUKLARINIZA BAKILIR ..TEK GÜN İÇİN ÜCRET SAATİ :35 TL 3 SAAT VE ÜZERİ BAKIMLARDA 20 TL DİR.. 2 VEYA DAHA FAZLA, UZUN SÜRELİ BAKIMLAR İÇİN KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLEREK FİYAT BELİRLENİR