Kars'ta tavsiye edebileceğiniz Kadın Doğum uzmanı var mı?

Ardahan ama burda kaya bey var sadece devlet özel yok en yakın kars bi bilginiz varmı

Siz orda yaşıyosunuz sorun konu komsuya ben burdan bilemem ki sarıkamış küçük bi ilce zaten hastanede vardır bi dr özel oldugunuda hiç sanmıyorum yani bildiğin köy zaten oralar

Eşimin Kardeşi kars da oturuyor ama kendisi Iğdır da doğum yaptı (kendisi şuan yanımda ) yaklaşık 10 gün önce ona göre bölgenin en iyi hastanesi Iğdır da özel bulut hastanesi varmış kars da o bölgede yaşayanlar hep oraya gidermiş doktorunun ismi de Alper miş en iyisi oymuş

Bir komşuna sorabilirsin..
En yakın aile sağlığı merkezine (sağlık ocağında bir hemşireye yada doktora sorabilirsin)

Komşular çok yaşlı bi tanıdık var Oda 10 sene önce doğurmuş Oda erzurumda Orası uzak bana çok çevrem yok sağlık ocağına gidersem sorarım Sağol aklıma gelmemişti

Kars ta özel hastane yok ama arkadaşımın da gittiği bir klinik var kadın herşeyle ilgileniyormus ..çok memnun arkadaşım doktorun ismi mukaddes mi Muazzez mi ole bir şey .
Allah razı olsun Kesin öğrenirsen yazarmısın buraya ben hemen bi araştırim çok Sağol

Ben olsam memleketime gider doğururum geri dönerim. Annem de öyle yaptı, ben de öyle yaptım.

Back
X