- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
djknfkjsdnf kız bu faturalar aidatlar delirtti seniHellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim kiHangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsinizAyrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedimbi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !
Dedimdjknfkjsdnf kız bu faturalar aidatlar delirtti seniannem kart aidatı gelince arayıp bu ne ya size zaten bi ton kart parası ödüyorum kartımı iptal edin!!! yapıyor her sene onlar da tamam bari bu sene almayalım yapıyolar dene bakalım tutar belki. bir de garantinin aidatsız kartı var flexi miydi neydi ona baksana
Parayı yakıcamabi zengin adamın konuları bile farklı oluyor ya shakaksjsşslsmlssl
diğerlerine bak hep görümce elti kaynana djdklsşd
kız işin kötüsü parayı da zenginler yakıyoooo ,proteston bile zenginParayı yakıcamya da kızıma bez alıp , sadece kaka yapacağı zaman o bezi takıcam Allah belamı veriyooooo
Allahın cezalarıGaranti shop and Miles ben senelerce Tüketici Hakem Heyeti sikayeti ile aldim sonra kanun degisti almalari artik yasal. Yapi Kredi Adios her sene %75 iade ediyor itiraz edince. world eko kart aidati yok, aidatsiz kartlara gecin
Bana gelen karı sana da gelseydiBak şöyle diyorsun; ya bu aidatı geri alırsınız yada ben bu kartın ödemesini yapmam kapatırsınız.
Tercih sizin benim gibi müşteriyi kaybetmek isterseniz diye.
Senelerdir bu yöntemle 1 tl kart ücreti ödemedim :)
Bana gelen karı sana da gelseydihemen tmm dedi jdjsjdjs Ulan içen mıçan hep beni bulupoo
şu an elektrik gitmesin diye fırın çalıştırmayan me ,konunu ağlaya ağlaya okuyorum kardeşimArkadaşlar konu acıklı. Lütfen ciddiyet hxhshsh
Kadın kadın değil adeta bir Pablo EscobarParayı yakıcamya da kızıma bez alıp , sadece kaka yapacağı zaman o bezi takıcam Allah belamı veriyooooo
Dedimbenden kaçar mı. Kadının kafası güzeldi. Ya kocasıyla kavga etmis ya terk edilmiş tamam iptall edicem dedi djjdjdjdj
Of para para dedik elimizde para kalmadı. Hep kocam yüzünden . BOŞUYORUM !Kadın kadın değil adeta bir Pablo Escobar
Kimseye boşan demedim jxjsjdjd günah çıkartmaBurada boşan dediklerinden biri buldu belki de
Arayıp arayıpp bağrıyorımSen takılma ona
Sakın aidatı almadan da ödeme yapma
Konularınız hep para para para. Farkında mısınız ne kadar itici oluyorsunuz. Kaç yaşındayım daha kredi kartım yok siz ise aylık 5bin tl üzeri kullanıyormuşsunuz. Çok müsrif birisisinizHellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim kiHangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsinizAyrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedimbi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !
Not: karma var arkadaşlar . Burada ne zaman kötü yorum yapsam başıma bela geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?