- Konu Sahibi theuglygoddess
-
benim merak ettiğim iş durumum ne olacak şu an iş arıyorum ve gönlüme göre bir iş bulacabilecek miyim aslan burcuyum ve teşekkürler :)
Merhaba...
Benim burcum akrep, erkek arkadaşımınki başak. 2yıldır süren bi ilişkim var; ama ona karşı olan güvenimde problem var. bu yüzden sık sık triplere giriyorum ben. ona güvenmeli miyim? yani tavırlarım abartılı mı, yoksa güvenmemekte haklı mıyım? Bir de, ilişkimizin sonu var mı? -Teşekkür ederim şimdiden.
Eşimle sonumuz ne olacak bir araya gelebiliecek miyiz?
Ben aslan burcuyum eşim koç burcu
Sevgilimle ilişkimizin gidişatını ilerisini merak ediyorum? Benim burcum aslan sevgilimin ki balık canım:26:
Mrh. banada bakarsan sevinirim sevdiğim biri var imkansız görmem onu görecekmiyim benim burcum oğlak onun ki yengeç şimdiden tşkler.
canim ben gelecegimi merak ediyorum yani karşıma yeni biri cıkcacak mı iyi olacak mı,mutlu olacak mıyım? içimden bir ses oyle diyor bilmiyorum benim burcum akrep tabii karsıma cıkcak insani bilmedigim için burcunuda bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim canim :)
o zaman iş için başvurdum ya olumlu sonuç alacak mıyım 3 eylülde belli olucak burcum yay
Selamm bana da bakar mısın lütfen
Ben Terazi sevgilim Akrep
İlişkimizi neler bekliyor,ayrılma ya da nişanlanma gibi bir durum var mı
bende istiyoruuum :) ben akrep burcuyum o ikizler. ayrıyız uzun zamandır ama ayrıldığımızdan beri ara ara hep arar barışmak ister bazen bazen öylesine konuşmak için arar fln.en son 3 4 gün önce yine konuştuk.ama artık o mezun oldu başka şehirde iş buldu benimde son yılım ayrı şehirlere düştük anlicagın :/ tekrar barışır mıyız sence tekrar barışmak isteyip bu sefer istikrarlı davranır mı? görüşme falan görüyo musun canım yakın zamanda? bu kadar şimdiden teşekkür ederim :)
banada bakarmısınız bende bırınden hoslanıyorum onun pek umrunda degıl sanırım baskasınımı sevıyor acaba yanılmıyorsam burcu balık benımkıde yengeç benden hoslanıyor sanıyordum acaba baskasınamı aşık oldu?(
sevgilimle ileriye dönük bi geleceğimiz varmı??
ben koç burcuyum o da balık burcu
yorumunu bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?