- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Caanım üzgünüm ama söylemek zorundayım. Sizde çok büyük bi ayrılık büyük bi kopma görüyorum. İlk açtığım anda kartlarda direk cıktı zaten. Uzun bir ayrılık yada şiddetli bir ayrılık gibi olacak. Ama sonunda tekrar barışma kavuşma var. Sen çok duygusal bi insansın zaten. Ufacık şeyde kendini mahvediyosun üzüntüden. Ama ikinizde birbiriniz seviyosunuz. Çok çalkantılı bi ilişkiniz var. Sağlık problemlerin gündeme gelecek dikkat et kendine.
Benim eğitim ve iş durumum icin bakar misin :26: seneye 2. Unw okumayı planlıyorum .
Aslında isimden memnunum fakat ufak tefek pürüzler var
Burcum balık :)
ben koç sevgilim yengeç..
sorumsa bizim mutlu bi gelecegimiz sonumuz var mı acaba ??
merakediyorum yorumunu :18:
Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;
Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.
Sevgilinle aranda sürekli mevcut olan problemler var. Öyle problemlerki hiç bitmiyor. Ama belli şeyler bu. Hep gündeme geliyor ve ikinizde geriliyosunuz. Sevgilin seni cok seviyor ama. Bir kızın sevgilinde gözü var yalnız dikkatli ol. Yakınında biri bu. Aranız biraz çalkantılı gibi. Yani nasıl diyim bazı şeyler tam oturmamış gibi. Şuan için aranızda geleceğe dair net bir şey yok. Her an herşey olabilir gibi.
merhaba. kart falı ilk kez baktırıyorum. burcum yay. yakın zamanda alma ihtimalim olan iş teklifi benim için hayırlı olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?