merhaba ben orda tüp bebek yaptım birkere tutmadı.Genel olarak memnundum ama şimdi tek doktora düşmüşler aşırı yoğunmuş tekrar gidip gitmemek konusunda kararsızım
merhaba ben orda tüp bebek yaptım birkere tutmadı.Genel olarak memnundum ama şimdi tek doktora düşmüşler aşırı yoğunmuş tekrar gidip gitmemek konusunda kararsızım
Merhaba. Ben bir kere gittim. Tüp bebek kısmında değil normal poliklinik kısmında asistan doktorlardı sanırım onlarla görüştüm. Belge istediler. Topladım Salı günü tekrar gittim. Doktorla görüşürüm diye düşünüyordum meğer sadece belgelere bakmak içinmiş. Belgeler tamam dedi yolladı bizi doktor. Tüp bebek kısmı için randevu verdi şaka gibi. Daha sürece başlamadan yoracak bir hastane gibi duruyor. 3. Tedavim olacağı için hemen tedaviye başlamak istemiyordum. Önce doktorla görüşüp nasıl bir yol izleyeceğini konuşmak istedim. Merkeze karar vermek için. Yoğunluk olduğu için mümkün değil dedi. Açıkcası bu benim kafamı karıştırdı. Hastaneden daha çıkmadan otoparkında Medical Park Pendik’ten Şule hanım’ı için aradım. Öğleden sonraya randevu verdiler ve bizzat doktorla görüştüm. Bunun olması zor değil ama gerçekten sürecin kendisi yorucuyken bir de devlette bu gel gitler yoruyor. Sürekli izin almak kolay değil. Buradan biriyle görüştüm. Dosya tesliminde ve açılmasında da doktoru göremiyormuşum ve adetle birlikte hemen tedavi başlıyormuş. Ben bunu istemiyorum.
işte hiç anlattığınız şeyler yoktu artık maalesef var çünkü tek doktor kalmış o yüzden böyle bir yoğunluk olmuş .Ben ilk günden itibaren Ali hocayla her gittiğimde görüştüm çokta severim kendisini iyi bir hekimdir ama şimdi bu yoğunlukta benim yumurta takibimi asistanlar yapıcaksa korkarım ki transferi opu yu da onlar yapar :// gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü maddi açıdan uçuk diğer yerler maalesef
işte hiç anlattığınız şeyler yoktu artık maalesef var çünkü tek doktor kalmış o yüzden böyle bir yoğunluk olmuş .Ben ilk günden itibaren Ali hocayla her gittiğimde görüştüm çokta severim kendisini iyi bir hekimdir ama şimdi bu yoğunlukta benim yumurta takibimi asistanlar yapıcaksa korkarım ki transferi opu yu da onlar yapar :// gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü maddi açıdan uçuk diğer yerler maalesef
Ben en son 3 Haziranda gitti cidden çok yoğun ama ali hoca çok ilgili asistanlar baksa dahi o dosyanızı inceliyor ben 3 aşılama yaptırdım hepsini o yaptı ama tüp bebek biraz yorucu dedi bana hazırlıklı ol inşeallah tutar bu defa
Ben en son 3 Haziranda gitti cidden çok yoğun ama ali hoca çok ilgili asistanlar baksa dahi o dosyanızı inceliyor ben 3 aşılama yaptırdım hepsini o yaptı ama tüp bebek biraz yorucu dedi bana hazırlıklı ol inşeallah tutar bu defa
Bende öyle düşünüyordum Ali hocayla ilgili ama artık düşüncelerim değişti , negatif tüp bebek alınca sonuçlarımı kendim yapay zekayla yorumladığımda sıkıntılar olduğunu gördüm ama bana hiç bişeyin yok her an normal yolla hamile bile kalabilirsin demişti, Dhea düşük ve doğrudan yumurta kaliteli ile ilgiliymiş hiç bi takviye vs.. vermedi , süreçte yumurta rezervim düştü ve bunu bile bile ısrarla takviye istememe rağmen gerek yok dedi, yönlendirme yapmıyor hiç, hele ki tek doktora düşünce aceleye getiriyor , soru sorunca bununda cevabını YouTube sor diyor , bu mu iyi doktor ?
Bende bir tüp bebek denemesi yaptım Ali hoca da negatif oldu.Aslında hemşireler çalışanlar hepsi çok ilgili ve saygılı her soruna kolayca ulaşabiliyorsun ama artık çok fazla yoğunluk varmış hasta almak bile istemiyorlar anladığım kadarıyla.Ali hoca takviye vermiyor sadece folik asit iç dedi bana ama ben içime sinmedi ve başka bir doktora gitmiştim onun verdiği vitaminleri kullandım .bence iyi de oldu dhea baktırdım kanda baya yüksek çıktı öyle bıraktım.Ali hoca ile yoğunluğu sebebiyle devam etmeyi düşünmüyorum çabuk çabuk davranıyor kafam karışıyor mutlaka yazarak gidin sorularınızı yoksa çok tatlı ve iyi bir doktor ben seviyorum sadece yoğunluk yüzünden yaşadığım birkaç sıkıntı sebebiyle gitmeyeceğim
Sormak istediğim bir şey var tüp Bebek bölümüne çıkıp oradan sıramı almak gerekiyor randevuyu nasıl aliyoruz sekreterlerin numarası varsa özelden atabilirmisiniz