• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal lütfi kırdar şehir hastanesi tüp bebek

merhaba ben orda tüp bebek yaptım birkere tutmadı.Genel olarak memnundum ama şimdi tek doktora düşmüşler aşırı yoğunmuş tekrar gidip gitmemek konusunda kararsızım

merhaba ben orda tüp bebek yaptım birkere tutmadı.Genel olarak memnundum ama şimdi tek doktora düşmüşler aşırı yoğunmuş tekrar gidip gitmemek konusunda kararsızım
Merhaba. Ben bir kere gittim. Tüp bebek kısmında değil normal poliklinik kısmında asistan doktorlardı sanırım onlarla görüştüm. Belge istediler. Topladım Salı günü tekrar gittim. Doktorla görüşürüm diye düşünüyordum meğer sadece belgelere bakmak içinmiş. Belgeler tamam dedi yolladı bizi doktor. Tüp bebek kısmı için randevu verdi şaka gibi. Daha sürece başlamadan yoracak bir hastane gibi duruyor. 3. Tedavim olacağı için hemen tedaviye başlamak istemiyordum. Önce doktorla görüşüp nasıl bir yol izleyeceğini konuşmak istedim. Merkeze karar vermek için. Yoğunluk olduğu için mümkün değil dedi. Açıkcası bu benim kafamı karıştırdı. Hastaneden daha çıkmadan otoparkında Medical Park Pendik’ten Şule hanım’ı için aradım. Öğleden sonraya randevu verdiler ve bizzat doktorla görüştüm. Bunun olması zor değil ama gerçekten sürecin kendisi yorucuyken bir de devlette bu gel gitler yoruyor. Sürekli izin almak kolay değil. Buradan biriyle görüştüm. Dosya tesliminde ve açılmasında da doktoru göremiyormuşum ve adetle birlikte hemen tedavi başlıyormuş. Ben bunu istemiyorum.

işte hiç anlattığınız şeyler yoktu artık maalesef var çünkü tek doktor kalmış o yüzden böyle bir yoğunluk olmuş .Ben ilk günden itibaren Ali hocayla her gittiğimde görüştüm çokta severim kendisini iyi bir hekimdir ama şimdi bu yoğunlukta benim yumurta takibimi asistanlar yapıcaksa korkarım ki transferi opu yu da onlar yapar :// gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü maddi açıdan uçuk diğer yerler maalesef

Back
X