• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal Lütfi Kırdarda tüp bebek yaptiranlar var mi arkadaslar

Merhaba ben de geçen sene bu aylarda tedaviye başladım Semra hanımda hemen oldu rabbime şükür kızçem haftaya 4 aylık olcak. ondan önce iki kere özele gittim olmadı, ve inanın hiç bir fark yok tertemiz hastane çok güzel yaklaşım bayıldım oraya iyiki diyorum tutmasaydı yine giderdim ben gidince 2 doktor vardı bi Ali bey bi Semra hanım , ama ali bey de işinde çok başarılı aynı gün transfer olduğum orda tanıştığım bir arkadaşında tuttu doğdu kızı. Rabbim herkese nasipmetsin kesinlikle tavsiyemdir. Motive etmek için yazıyorum 😊♥️
Taze transfer mi dondulmusmuydu

Özeldeyiz. Olumsuz sonuç alırsak aklımızda Lütfi Kırdar var. Aklıma takılan şey şu: Biz 3 senelik evli değiliz. Ama benim amh :0.85 eşimin sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü var. Bizi hemen tüp bebek tedavisine alırlar mı ? Bir de iğnelerini nasıl temin ettiniz? Zor bulunuyor ya. Sorun yaşadınız mı?
İğneler kolay buldum ben aldığım eczane bilgisi veririm ordan temin edersiniz sorun yok bende amh 0.18 direk tüp bebeğe aldır beni de şuan tedavimin 4 günündeyim Zeynep kamil de ben tedavi oluyorum orda da tüp bebek raporlu 16 bin TL sizde rapor çıkarmış olacaksınız ilaclariniz daha uyguna geliyor raporlu bende

İğneler kolay buldum ben aldığım eczane bilgisi veririm ordan temin edersiniz sorun yok bende amh 0.18 direk tüp bebeğe aldır beni de şuan tedavimin 4 günündeyim Zeynep kamil de ben tedavi oluyorum orda da tüp bebek raporlu 16 bin TL sizde rapor çıkarmış olacaksınız ilaclariniz daha uyguna geliyor raporlu bende
Nereden aldınız ilaçları bende bu ay başlıcam lütfi kırdarda

Back
X