Selam. Ben de bugün ilk kez Marmara Üniversitesi Hastanesine gittim. Üniversite hastanesi olması bana güven verdiği için bu hastaneyi tercih ettim. Randevu saatinde muayeneye girdim. Asistan doktor olduğunu düşündüğüm iki genç vardı. Rutin sorular soruldu. Ultrason incelemesi yapıldı.
Bu benim ikinci gebeliğim. Ancak ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için hiç kalp atışı duyulmamıştı. Bu kez de hamileliğimin erken dönemi olduğu için kalp atışı duyacağımı sanmıyordum. Ama doktor bebeğin kalp atışı var diyince çok heyecanlandım. İncelememi bitireyim size de göstereceğim dedi ve ultrason ekranını bana çevirip açıklamalar yaptı.
Açıkçası hiçbir beklentim olmadan gitmiştim. Bana bebeğimin kalp atışını izletmeleri ve açıklama yapmaları hoşuma gitti. Kısaca ben memnun kaldım.
Ama bana ikili testi bu hastanede yapamayacağımı söylediler. Bu yüzden ikili test yaptıracağım bir hastane arıyorum.