Kartal_Soğanlık Civarında oturan ve hamile kalmak isteyenler buraya.......

nesmit

Nesrinsavas ben:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.492
7
683
38
İstanbul
arkadaşlar kartal soğanlık civarında oturan arkadaşlar gelin burada hamile kalmak ile ilgili sorunlarımızı, hastane ve doktor tavsiyelerimizi ve aklınıza gelen herşeyi tartışalım ve tanışalım........

isteyen herkesin hamiş olması dileğimleeeeee.......:CüvCüv:

bende kartalda oturuyorum canım.aynen hamilelk için uğraşıyorum.temmuzdan beri korunmuyorum ama ağustosda dış gebelik geçirdim

bende kartalda oturuyorum canım.aynen hamilelk için uğraşıyorum.temmuzdan beri korunmuyorum ama ağustosda dış gebelik geçirdim

merhaba canım ben de soğanlıkta oturuyorum. bu arada geçmiş olsun ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. ve bu ay da adteimin 2.günü yani bugun tetkiklerimi yaptırıyorum. TVUSG çektirdim. kan tahlili(hormon profili) yaptırıyorum.sonuçlarım 3 gibi çıkacak. bakalım bekliyorum.doktora gideceğim ne diyecek?

adetlerin düzenli mi?

kızlar öncelikle hoşgeldiniz anlaşılan yeni üyelersiniz memnun oldum.....
bende pendikte oturuyorum canım 7 aylık hamileyim bebek için biraz erken diye düşünüyorum ama aslında çaktırmadanda istiyorum...
2009un sonlarna doğru denemelere başlayacağım...
allah hepinize hayırlı bebebişler nasip etsin...

slmmmm....

bende kartal soğanlıkta 15 sene kaldım..çocukluğum geçti orda...gerçi evimiz var orda hala ama bodrumda yaşıyorum artık..bende çocuk istiyorum...15 ay oldu malesef yok...

bende pendikte oturuyorum canım 7 aylık hamileyim bebek için biraz erken diye düşünüyorum ama aslında çaktırmadanda istiyorum...

evet canım ben yeni üyeyim geçen ayın ortalarında kimyasal gebelik hakkında araştırma yaparken kendim, burada buldum.

nasıl şimdi hamilemisin değilmisin ben de anlamadım.
eğer 7 aylık hamile isen 2009un sonunda bietane dahamı düşünüyorsun?CADIARZU

slmmmm....

bende kartal soğanlıkta 15 sene kaldım..çocukluğum geçti orda...gerçi evimiz var orda hala ama bodrumda yaşıyorum artık..bende çocuk istiyorum...15 ay oldu malesef yok...

bende soğanlıkta oturuyorum yenimahalle diye geçiyor. ya çok fazla stres yaptığımız için olmuyor bence. ah bir kafamızdan "ya olmaz sa" yı silsek olacak ama işte?

bende soğanlıkta oturuyorum yenimahalle diye geçiyor. ya çok fazla stres yaptığımız için olmuyor bence. ah bir kafamızdan "ya olmaz sa" yı silsek olacak ama işte?

canım bende orta mahallede oturuyordum...ülkü bora da okudum...9 senedir bodrumdayım...ben artık takmıyorum kafaya...bu ayda olmazsa zaten laparoskopi yapılıcak bana...tüp ve rahimde bi hasar olup olmadığı için...tek umudum o zaten..başkada hiç bir sorunumuz da yok..her şey normal gözüküyor..

inanmıyorum ben yanlış yazmışım 7 aylık hamileyim diye okuyanda beni deli sanmıştır valla kızlar kusura bakmayın 7 aylık evliyim yazacaktım ya yeni farkettim tekrar pardon.....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım bende orta mahallede oturuyordum...ülkü bora da okudum...9 senedir bodrumdayım...ben artık takmıyorum kafaya...bu ayda olmazsa zaten laparoskopi yapılıcak bana...tüp ve rahimde bi hasar olup olmadığı için...tek umudum o zaten..başkada hiç bir sorunumuz da yok..her şey normal gözüküyor..

hayırlısı olsun canım. iyi bir doktor ayarla mutlaka kendine. laparoskopi önemli bir işlem çünkü. buradan haber verirsin sonucu değil mi canım merak etmeyelim?

ben çok fazla bilmiyorum 3 ay oldu buraya taşınalı daha
inşallah gerek kalmaz laparoskopiye de alırız hamiş haberini:CüvCüv: dualarımız seninle olacak canım. Rabbim gönlünüze göre versin.

inanmıyorum ben yanlış yazmışım 7 aylık hamileyim diye okuyanda beni deli sanmıştır valla kızlar kusura bakmayın 7 aylık evliyim yazacaktım ya yeni farkettim tekrar pardon.....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

he he doğruyu öğrendik sonunda bizimde kafamız karışmıtı valla.
Allah gönlüne göre versin canım. hadi seni de 2009un sonunda yazarız hamiş listesine:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım. iyi bir doktor ayarla mutlaka kendine. laparoskopi önemli bir işlem çünkü. buradan haber verirsin sonucu değil mi canım merak etmeyelim?

ben çok fazla bilmiyorum 3 ay oldu buraya taşınalı daha
inşallah gerek kalmaz laparoskopiye de alırız hamiş haberini:CüvCüv: dualarımız seninle olacak canım. Rabbim gönlünüze göre versin.

sğol canım aminn...universal hospital alman hastanesinde yaptırıcam...zaten doktorum istediği için yaptırıyorum son 3 ay daha süre vermişti..bu ikinci ayımda adetle sonuçlandı.....artık son deneme ayındayım..bundan sonra kesin yapılcak...öncesindede 7 ay yumurtlama takibi yaptırdım ilaçlı iğneli..yinede olmadı..kısmet diyorum artık...

rabbim kimsenin kucağını bpş bırakmasın

canım ben kartal devletteyim.bende laporoskopi oldum dış gebelikten dolayı.sol tüpde yapışıklık var dediler.o yapışıklığı düzeltik dediler bi düzeltmedik dediler.gatada olmuştum.şimdi pişmanım zeynep kamilde olsaydım keşke diyorum.sen çok şanslısın.sen kaç aydır deniyosun.hangi doktor iyi orda

canım ben kartal devletteyim.bende laporoskopi oldum dış gebelikten dolayı.sol tüpde yapışıklık var dediler.o yapışıklığı düzeltik dediler bi düzeltmedik dediler.gatada olmuştum.şimdi pişmanım zeynep kamilde olsaydım keşke diyorum.sen çok şanslısın.sen kaç aydır deniyosun.hangi doktor iyi orda

ya benim öyle çok bir beklemişliğim yok aslında akışına bıraktım. daha 3 aylık evliyim ve korunmuyoruz. geçen ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. bu ay adet oldum ve ikinci günü doktorum çağırdı. tetkiklerimin sonucunu bekliyorum şimdi.1 saat sonra doktoruma götüreceğim. yani ben daha yeniyim. korunmuyorum ve akışına bırakıyorum. sağlığım iyi ise sorun yok benim için. burada çok iyi doktorlar var yaa. gata iyi değilmiydi peki?

sğol canım aminn...universal hospital alman hastanesinde yaptırıcam...zaten doktorum istediği için yaptırıyorum son 3 ay daha süre vermişti..bu ikinci ayımda adetle sonuçlandı.....artık son deneme ayındayım..bundan sonra kesin yapılcak...öncesindede 7 ay yumurtlama takibi yaptırdım ilaçlı iğneli..yinede olmadı..kısmet diyorum artık...

rabbim kimsenin kucağını bpş bırakmasın

amin canım inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına...:emir_bebek:

Back
X