- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarot öneririm ancak karttan önce bakan kişi kaliteli olmali diye düşünüyorum. Hissiyatı kuvvetli olan biri.Arkadaşlar ben bu fal destelerinden almak istiyorum .
Karar veremedim tarot mu melek destesi mi yoksa katina kartları mı ?
Hangisi daha iyi sonuçlar veriyor ve bakması daha kolay ?
O konuda sorunum yok hislerim gerçekten kuvetlidir :)Tarot öneririm ancak karttan önce bakan kişi kaliteli olmali diye düşünüyorum. Hissiyatı kuvvetli olan biri.
Ay bakan sen miydinO konuda sorunum yok hislerim gerçekten kuvetlidir :)
Tarot bakması kolay mı iyi sonuç verir mi
Evet ben bakacağım :)))Ay bakan sen miydinben de başkasına baktıracaksın sanmıştım.
Tarotun iyi olduğunu biliyorum. Öncelik bu olabilir sonra katina sonra melek.
Tarotu 1 kartla bakan da var, 3-5 kartla bakan da. Sana kalmış.
tarot daha çok genel açılımlar için katina aşk falı bakmak için cnm ilşki açılımları vs :) melek kartları da ne hikmetse bna sonradan olma birşey diyor :)3-4 senedir ortada olan birşey .Yardımcı olacak kimse yok muuuuuuuuuu![]()
En iyi tarot mu tatlım ? Tarot daha karışık diye okumuştum bakmak açısından amatarot daha çok genel açılımlar için katina aşk falı bakmak için cnm ilşki açılımları vs :) melek kartları da ne hikmetse bna sonradan olma birşey diyor :)3-4 senedir ortada olan birşey .
tarot genel bakım cnm benm bldiğm kadarıyla. yani herşeyle ilgli bakablrsn katına daha çok aşk içinEn iyi tarot mu tatlım ? Tarot daha karışık diye okumuştum bakmak açısından ama
Canım tarot daha genel bilgiler verir,çok net değil yani ihtimalleri de verirArkadaşlar ben bu fal destelerinden almak istiyorum .
Karar veremedim tarot mu melek destesi mi yoksa katina kartları mı ?
Hangisi daha iyi sonuçlar veriyor ve bakması daha kolay ?
geldimi kartların birde hislerin kuvvetliyse kahve falıma bakar mısın?Tarot sipariş verdim kızlar gelsin bakalım :)
Katina sadece aşk için bakılıyomuş genelde , tarot hayatın her alanında bakılıyormuş .
O yüzden bunu verdim 78 kart , yanında açıklayıcı kitabı ve ahşap kutuyla gelecek .
Kargo dahil 27 tl uygunmuş :)))
Yok gelmedi henüz denemek amaçlı gelince bakarım :)geldimi kartların birde hislerin kuvvetliyse kahve falıma bakar mısın?![]()
Ayy inşallah bende hemen iletişim kurarim kartlarla hislerim kuvvetlidir genel olarak ama bakalım teşekkürler :)6 senedir tarot bakıyorum, en güvendiğim faldır ancak kartlarla iletişim kurmak ciddi zaman alır. şimdiden bol şans :)
kahve falı da bakabilirsn bence hislerin kuvvetliyse icince atayım mı?Yok gelmedi henüz denemek amaçlı gelince bakarım :)
Yok kahve bakmıyorum artık canım ben . Bıraktım onu başıma bişey geldikten sonra üzgünümkahve falı da bakabilirsn bence hislerin kuvvetliyse icince atayım mı?
Yani melek kartları daha mı iyi ki anlamadım . Evet araştırdım en doğru sonuçları tarot veriyormuş hem tarotta genel olarak herşeye bakabiliyor muşsun diye okudum geneldeMelek kartlari Tarot kartlarina nazaran daha pozitfi enerji barindirir. Tarot desteleri kendi icinde de enerji olarak agirlik barindirir. Iyice arastirma yaptiniz mi bu konuda ? Iskambil kartlari gibi degildir Tarot..![]()
hmm hissi yüksek olan birini kacırmak istememYok kahve bakmıyorum artık canım ben . Bıraktım onu başıma bişey geldikten sonra üzgünüm