Kartsiz para cekebilirmi?

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
15
18
40
Arkadaslar benimkocam kumar oynadigi icin elinden maas kartini aldim yanniz sifreyi degistirmedik para cekme veya oyun oynama gibi sansi varmi lutfen kimseye soyliyemiyorum karti aldin dahane falan filan diyor lar lutfen sizlere guveniyoum bana yardim edinn

Bence en iyisi esinizi ikna etmeniz. Esiniz ikna olmazsa siz bankalara ambargo koysanuz bile oynayacaksa borc harc yine oynar ki bence en kotusu borc alip oynamasi.

Para mevzusuna gelince subeye gitmesine gerek bile yok mesela bonusun uygulamasi telefonundaysa eger atmye kodu okutup para cekebiliyorsun.

Maaş kartı kendi adına oldugu için;bankanın içinden kimliği yada ehliyeti ile çekebilir.

Neyapmaliyim sizce

internet şubesinden girip kartına ait hareketlere bak. orda hesabından ne zaman ne şekilde para çektiğini görebilirsin. ayrıca hesabına kendi telefon numaranı da eklettir, böylece hesaba para geldiğinde ya da para çıkışı olduğunda telefonuna mesaj gelir. en güzeli kartına para yattığı anda internet bankacılığına gir ve yatan parayı onun bilmediği kendi hesabına eft yap. hesabında para bırakmazsan oynayacak parası olmaz.

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum
Son işlemler kısmından internet takibi yap.
Her gün ne kadar para çıkmış yatmış görürsün.

Çekebilir.
Mesela ben İş Bankası kullanıyorum.
Cepte uygulama var. Atm'ye kartsız gidip telefondaki barkodla para çekilebiliyor.

Nüfus cuzdaniyla subeden çekebilir. Kartı iptal ettirip yeni kart alip cekebilir.

Back
X