• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş Alan Erkek

1 parmak daha kalını mı? bunun 1 parmak daha kalını demek, adamın alnı yok, full saç kıl dolu demek. o adam alsın tabi kaşını, hatta şekil vermişken az daha inceltsin.
genş alınlı biri kaşlarının sadece ortasını aldırsa bile düzgün durur yani duruyordu ama kavislenmiş bayram dönüşü

senin bu adam benim düşündüğüm gibi hafif düzeltme falan yapmamış bariz modele girmiş :KK12:

Erkekler kaş aldırabilir.Ama kadınlar aldıramaz diye biliyorum canım.
Güzel olmak çirkinliği gidermek için erkeklere kaş aldırmak caiz dert etme.

Bu tür erkekler epilasyonu da bilir, silikonu da, cilde yapılan işlemi de. Erkek dediğin bu konularda cahil olmalı.

Alip biraz düzeltmek iyide cok belli sekilde sekil vermek iyyyyyy...:KK14:

:KK70:

senin bu adam benim düşündüğüm gibi hafif düzeltme falan yapmamış bariz modele girmiş :KK12:

bencede modele girmiş

Hoslandigim demişsiniz ya ondan

sadece hoşlandğmdı diyelm
ablanin tarzi iyiymis :D

bencede :D brde boy da yok zavallımda

Erkekler kaş aldırabilir.Ama kadınlar aldıramaz diye biliyorum canım.
Güzel olmak çirkinliği gidermek için erkeklere kaş aldırmak caiz dert etme.

aldırmasın demiyorum kavise gerek yok bence

Bu tür erkekler epilasyonu da bilir, silikonu da, cilde yapılan işlemi de. Erkek dediğin bu konularda cahil olmalı.

bencede ama şimdiki erkekler her konuda bilgili

Çok mu kavisli yapmış :KK57:
Sebebi nedir diye bir sorsaydın bazı erkekler bakımlı olmayı seviyor bende erkek kaş alsın istemem ama yapıyorsa da diyecek bir şey yok

Tek kaş gezmektense aldırması daha iyi ama sırf şekil olsun diye aldırıyorsa hoş bi şey değil bana göre :stop:

Çok mu kavisli yapmış :KK57:
Sebebi nedir diye bir sorsaydın bazı erkekler bakımlı olmayı seviyor bende erkek kaş alsın istemem ama yapıyorsa da diyecek bir şey yok

sorsam heralde boğar beni kabul etmez aldırdığını bildiğin kavis ya

Tek kaş gezmektense aldırması daha iyi ama sırf şekil olsun diye aldırıyorsa hoş bi şey değil bana göre :stop:

normalde tek kaş da değil zaten eski resimlerini de gördüm normal güzel kaşları varmş ama bayram sonrası kavise döndü

Arkadaşların da dediği gibi eğer ortasında çok fazla kaş varsa onu alması iyi olur ama onun dışında kaşlarını alan erkek hoş değildir. Gördüğümde aşırı itici gelir.

Kaş alma konusundan bağımsız olarak bir seyi anlamadım,hoşlandığın çocuk kaşlarını alıyorsa sen de hoşlanmıyorsan soğursun.Sen bu çocuktan hoşlanmıştın o da sana hayır demişti,yani ilişki yok arada arkadaşlık bile yok.Bir de nasil birine denk geldim diyorsun,tatlım hayır demiş sana sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun,bdvde sevgilisinin kötü yönünü yazar gibi yazıyorsun.Hayatın yapma artık şu çocuğu,frenle kendini

Hoşlandığın kişi ? artık pek hoşlanıyorsun gibi gelmedi bana. yani hoşlanma gitsin o zaman

Müsadenizle konu sahibesi kapatılmasını istedi kapatıyoruz:KK52:

Back
X