Kas altı olacağım korkuyorum

abartılacak kadar bişey yok diyosun yani :) Şimdi nasılsın peki kaç cc takıldı hangi doktora oldun memnun musun şuanlık?
gerçekten çekilmeyecek memen kopmuşcasına bir ağrım yok 350 cc kas altı oldum şimdilik sırt üstü oturur şekilde uyumam dışında tahammül edilmeyecek bir sıkıntım yok birazdan drenleri çıkarttırmaya gidicem eminim daha çok rahatlarım. doktorum fatih uygur bey

Valla bende aynı konuyu araştırıyorum sabahtan beri. Silikon taktırdıktan sonra tartıda kilolar artacak mutlaka. Umarım çok kilo artışı olmaz. Birde önemli olan hantal göstermeyecek bir silikon seçilmesi. Taktırıp hantal oldum diye pişman olan kişileri de okudum.

Çiğdem kas altı mı olmuştun sen de?

Bende yaklasik 3 ay önce kas altindan oldum.tek basima almanyadan istanbula gittim.4 gün durdum hatta ameliyattan iki gün sonra baya bi alisveris felan yaptim.bende agri denen sey yoktu sanki kisa bi tatile cikmis gibiydimtek derdim sirt üstü yatmakti okadar hic agrim sizim yoktu tek baski vardi gögüslerimde.
Boyum 161 kg 60 385cc koydurdum fazlasida olabilirdi

Bende almanyadan geldim esimle bir hafta hastanede kaldin benimde agrim yoktu ve bende ucuncu gun basladim gezmeye oralarda ama anlamamisim tabi orasi otel gibiydi yemek gelio bi is yapmiorsun evime gelince anladim anyayi konyayi bide evime geldigim gun grip oldum bir hafta sonraki zaman beni cok etkiledi

Arabayi zor surmek duzgunce ymek yapamak cocuklarima sarilamak bunlar beni cok uzdu simdi bir ay olmak uzere bi bir ay daha sabir etmeliyim yoksa kafayi yicem evde zaten soguk havada yasam zor bide bu halde daha zor oluo

Izemeye aldim sizi sizde izlermisiniz

Arabayi zor surmek duzgunce ymek yapamak cocuklarima sarilamak bunlar beni cok uzdu simdi bir ay olmak uzere bi bir ay daha sabir etmeliyim yoksa kafayi yicem evde zaten soguk havada yasam zor bide bu halde daha zor oluo
Herkesde baska demekki valla ben 1 hafta sonra normal hayatima döndüm iki kücük cocugum var isler gücler yani yattim diyemem.esim sagolsun yardim etti tabiki ama genede bi skintim olmadi bir hafta sonra araba sürdüm.sizin doktorunuz kim?bide özel olmasa fiyat söylermisiniz:)

Yaklaşık 2.5 sene olmuş ameliyat olalı bende 2 çocukla kas altı olma ihtimalim var ve 15 gün içinde işe dönmem.lazım,tavsiyeleriniz nelerdir? Dümdüzüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…