kaş arası botox yaptıranlar

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
selam kizlar :) kasimi cok cattigim icin kas aramda ince cizgi olustu ve bu beni cok sinir ediyor.en onemlisi daha da derinlesir diye endise ediyorum.tabi kasimi catmamaya gayret ediyorum:) merak ettigim sadece kas arasina botoxu kac tl ye yapiyolar ve yaptirip da memnun olan varsa hangi uzmana yaptirdigini da paylasirsa sevinirim :)) simdiden tesekkur ederim kizlar.

ben 10 gun once yaptırdımm cok guzel bısey kaslarımı catamıyorum kas aramdakı cızgı kaybolduu cok memnınım hatta kaz ayaklarıma yapmayıda dusunıyorum yasım 27 erkenmı degılmı onuda bılmıyorumm ama cok fena gulunce kaz ayaklarım cıkıyorr rahatsız oluyorım ben barıs cakıra yaptırdım fıyatı 450 ..

Merhaba
Ben bakırköyde Lazermed de Dr Rasime Özkana yaptırdım daha yeni,kendi müşteris olduğum için sadece kaş aram için 130 tl aldı,4/5 günde etkisini görürsün dedi,bende 30 yasındayım

etkisi kac ay suruyor? ayni soruyu iki ayri kisiye ayni anda sordum kusura bakmayin
ucreti hayli yuksek geldi bana cunku sadece kas arasi icin yaptirmissiniz.
heryerde ayni mi acaba... bilemedim...

etkisi kac ay suruyor? ayni soruyu iki ayri kisiye ayni anda sordum kusura bakmayin
ucreti hayli yuksek geldi bana cunku sadece kas arasi icin yaptirmissiniz.
heryerde ayni mi acaba... bilemedim...

tatlım kas arasına ucretsız yaptı bana doktorummm jest oldu bıraz 4 ay oldu halen cok ıyı ben gıdıp kaz ayaklarıma da yaptım komple nereye yapmak ıstersen suankı fıyatı 500 canımmm.. 6 ay gıdıyor sanıırmmmm

Merhaba,
benim alnımda çok derin çizgiler vardı, sürekli mimik yaptığım, güldüğüm için kaz ayaklarım ve kaş ortasında derinnn çizgilerim vardı. Adana Dr. Aşkım Tüfekçi hastanesinde plastik cerrahı dr. Cem Öz'e botox yaptırdım. Çok kısa sürede 5 yaş gençleştim, kırışıklıklar tamamen yokoldu. Meme buyutme için de gitmeyi düşünüyorum :)

Ben bu sene Ankara'da dermatolog Sim Karaman'a yaptırdım, ilk uygulama etkisiz olunca ikiciyi de yaptı ama o da bir işe yaramadı. Bence ya kalitesiz malzeme kullanıyor ya da çok düşük doz enjekte ediyor.

Merhaba arkadaşlar,istanbulda botoks yaptıranlar nerde yaptırdıklarını ve sonuçlarını yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…