Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akadaşalr bir videoda izledim kız kaşlarının sabit durması için kaş balmı sürüyordu benimde kaşlarım uzadkça aşağıya dğru iniyor yani sürekli aynada düzeltmekle geçiyor ömrüm nette araştırdım kaş balmına dair hiç bir şey yo bileniniz varsa çok makbule geçer.
Kaş sabitleyici diyorlar canım öyle geçiyor genelde..Ben de sormuştum her yerde olmuyormuş tam dediğimiz anlamıyla ama şeffaf rimeli kullananlar çokmuş bunun yerine
akadaşalr bir videoda izledim kız kaşlarının sabit durması için kaş balmı sürüyordu benimde kaşlarım uzadkça aşağıya dğru iniyor yani sürekli aynada düzeltmekle geçiyor ömrüm nette araştırdım kaş balmına dair hiç bir şey yo bileniniz varsa çok makbule geçer.
Kaş sabitleyici diyorlar canım öyle geçiyor genelde..Ben de sormuştum her yerde olmuyormuş tam dediğimiz anlamıyla ama şeffaf rimeli kullananlar çokmuş bunun yerine
canımm belki sende o sıkıntı yoktur ondann ihtiyac duymamışındır hiçç ya şimdi kaşları alınca sıkıntı yokta azz uzayınca hemenn aşağı dgru sarkıyo buda hoş bi görüntü değil tbi onu sabitlemek içinde böyle bi şey varmışş bende sans eseri grdmm
İşte kullandığımız rimel nasıl siyah renk oluyor ya bu da renksiz şeffaf rimel..Ama genelde rimel olarak kullanmak yerine kaşını sabitlemek için sürenler çok oluyormuş
Kullandım canım bir tane bitirdim ama yakınımda gratis Rossmann yok alamıyorum
Sadece uyaracağım bir nokta sürünce biraz uzun beklemelisin canım çabuk kurumuyor :)
Kullandım canım bir tane bitirdim ama yakınımda gratis Rossmann yok alamıyorum
Sadece uyaracağım bir nokta sürünce biraz uzun beklemelisin canım çabuk kurumuyor :)