Kas Kaldirma ? Botox

semaa88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2
0
36
Ankara
Aranizda Kas Kaldirma ameliyati veya Botox islemi ile kaslarini kaldirtan varmi ?
tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

merhaba arkadaslar kas kaldirmayi düsünüyorum ama bu konuda hic bir bilgim yok biri beni bilgilendirebilirmi?

ben yaptırdım ve memnunum. gayet doğal duruyor ve hiç kimse bişey yaptırdığımı anlamadı. sadece kaşlar hafif kalkıyor bakışlara canlılık geliyor

Aranizda Kas Kaldirma ameliyati veya Botox islemi ile kaslarini kaldirtan varmi ?
tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Botox yaptırdım kaşlar hafif kalktı ,kırışıklıklar gitti, doğal duruyor yüzdeki o yorgun ifade yok oluyor, bakışlarda ve yüzün ifadesinde bir canlılık, bir tazelik geldi. Kimseye söylemedim kimsede anlamıyor ama diyorlar genç görünüyorsun bir farklılık var ama ne diyorlar? Bunu diyende ya çok dikkatli yada çok yakının oluyor..

ben yaptırdım ve memnunum. gayet doğal duruyor ve hiç kimse bişey yaptırdığımı anlamadı. sadece kaşlar hafif kalkıyor bakışlara canlılık geliyor

Merhaba,
kaş kaldırmayı hangi yöntemle yaptırmıştınız, hala memnunmusunuz, yenilemek gerekiyor mu,birde hangi doktora yaptrıdığınızı öğrenebilirmiyim?
çok soru oldu sanırım ama yaptıran birinden bilgi almak istedim.

Botox ile kaldırttım. Tabi ki 6 ayda bir tekrar etmek gerekiyor. Hatta ilk yaptırdığınızda 4-5 ayda etkisi bitiyor. Ben 3 ayrı doktora yaptırdım . İsimlerini özelden yazıyorum

slmlar Ankara da yaşıyorum ve botox yaptırmak için partner arıyorum.ilgilenenler olursa bana ulaşsın lütfen...

Hic yaptiran yok mu?
Biri tecrübesini paylassin lütfen.

Sanmiyorum..okadar üyenin arasinda biri olmasi lazim..

Biraz daha bilgi verebilirmisin lamia ?
Nerde yaptirdin, hangi Doktora, ücret, önce/sonra resim?

hayırlı olsun o zaman :) flakon mu 500 tl?

"flakon" ne oluyor?

Aranizda Istanbulda "iple / endoskopik kas asma" operasyonu geciren varmi? Acil bilgi verebilirse, cok sevinirim..

Cevap verenlere simdiden cok tesekkürler...

Son düzenleme:
Bir şişe botox bir flakondur canım. fiyatı da 280 ila 300 arasında değişiyor. normalde bir flakon bir kişi içindir. iki kişi için kullanılacaksa, biraz fazla sulandırırlar, 4-6 aylık etkisi 2-3 ay olur. bazı uyanık doktorlar müşteriye 800 lira gibi bir fiyat söylüyorlar, yanlarına bir arkadaş bulup yarı fiyatına getirmelerini söylüyorlar(çok düşünürler ya müşterilerini!) 400 liralık işlemden 800 lira koparıyorlar. botoxun flakonu 300 lira, 400'e yaptırdığında 10 dakikalık işlem için 100 lira ödüyorsun, gayet iyi bir para. tca işlemini 80 liraya yapıyorlar, yarım saat sürüyor. suya sabuna dokunmadan 10 dk'lık bir işlem için 400 lira alınmaz. ayıp günah! 350'ye de yapan dr var. yaptıracaksan tek yaptır, 400'den fazla da verme.

Cok tesekkürler ! (Flakon burda genelde Parfümün sisesine denir..)
Tca islemi ne oluyor peki ?
Bu konuda bu kadar bilgili olduguna göre, Botox yaptirmis olmalisin?
Bana Istanbulda güvenilir bir Doktor ismi verebilirmisin..?

Son düzenleme:
Cok tesekkürler ! (Flakon burda genelde Parfümün sisesine denir..)
Tca islemi ne oluyor peki ?
Bu konuda bu kadar bilgili olduguna göre, Botox yaptirmis olmalisin?
Bana Istanbulda güvenilir bir Doktor ismi verebilirmisin..?

Evet yaptırıyorum. 2. kez yaptırdım çok memnunum ama ben İstanbul'da değilim. ama zincir şubesi olan bir klinik var; her ayın bir günü makul indirim yapıyor, istersen ismini özelden gönderebilirim. Zaten çok basit bir uygulama. hemen her dr yapıyor. önemli olan senin bu konuda bilgili olduğunu gösterip, fazla sulandırmasına izin vermemen. 2 ayda botoxum düştü diye yakınanlar, genelde fazla sulandırılarak yapılmasından kaynaklanıyordur. tca kimyasal peeling oluyor.

Botox ile kaldırttım. Tabi ki 6 ayda bir tekrar etmek gerekiyor. Hatta ilk yaptırdığınızda 4-5 ayda etkisi bitiyor. Ben 3 ayrı doktora yaptırdım . İsimlerini özelden yazıyorum
Banada yazabılırmısın canım.

Peki partner ile gittiğinde ödeyeceğin ucret nekadar ?nerede yapılıyor ben ıstanbuldayım banada sım yazabılırmısın özelden.

Sen nerde yaptirdin? (Bu arada ismini bilmedigim icin, isminle hitap edemiyorum.. "Canim" gibi kelimeleride karsimdaki insani tanimadigim daha dogrusu nasil karsilayacagini bilmedigim icin, kullanmiyorum..Böylede cok soguk kaliyor..Yanlis anlasilmak istemiyorum, bu yüzden her hangi bir sekilde hitap etmememi yanlis anlama lütfen..) Sakincasi yoksa, yasini ögrenebilirmiyim? "ama zincir şubesi olan bir klinik var;"
Hangi klinik oluyor bu?
Basit bir uygulama diyorsun ama.. internette tehlikeli olabileceginide okudum.. daha dogrusu cok "yapmacik" durabiliyormus..
Fazla sulandirip, sulandirmadigini nerden fark ederim daha dogrusu nasil bir önlem alabilirim? (Bu Peeling botox uygulamasindan sonrami yapiliyor, her doktor mu uyguluyor?)Birde önce/sonra resimlerin varsa, bana gösterebilirmisin..?

Tekrar cok tesekkürler..

(Sana özelden yazmaya calistim bu cikiyor:
"Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 2 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :"

Aynisi mesaj alip almamam icin gecerli mi bilmiyorum, ama bana özelden cevabini yazabilirsin..)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…