- Konu Sahibi petite_mademoiselle
-
Haklısınız, ama iz insana bakıyor biraz da bence. Ben daha önce liposakşın oldum az dikişli bir ameliyat gerçi ama vücudum neyseki iyi tepki verdi çok görünür bir iz kalmadı. Ama yüzümden bir ameliyat olmadığım için izin nasıl olacağını kestiremiyorum. Fondötenle halledilmeyecek bir şey değil diye düşünüyorum.
Bence de en büyük sorun bu ameliyatı çok yaptıran insan olmadığı için sonuçları, ömrünü vs çok kestiremiyoruz. Ben de her yerde kaynak araştırıyorum ama bulamıyorum.
Teşekkür ederim canım. Şimdi inceledim hesabı izleri çok harika saklamış. Ama hala kaş kaybetme çekincem var. Sen ne düşünüyorsun fotoğraflara bakınca, sence kaş dökülmesine neden olur mu?
Ne güzel iyi bir sonuç almışsınız. Ben aslında kaş kaybından epey çekiniyorum eskiden ipince alıyordum kaşlarımı o sebeple çok kaşım kalmadı. Hatta iz kalmasa diyicem ki tam şakakla kaşın ortasına yapsın hiç kıl kaybı olmasın ama onda da iz riski var.Doktor becerisine baglı bir durum bence. Tam kaş hizasında sınır kesi olursa kaş bitimi tüylü bölgeden alınırsa yani deri fazlalığı, kaş kaybı olmaz. Ufak tefek dökülme belki olur ilk başta ama sonra çıkar bence. Olmadı bir iki kıl teknigi microblading ile gizlenir
Ben şakak germe olmuştum, saç içinde kesi yapılmıştı. Birçok kişi saç kaybı oldu diye yazmış. Bende olmadı, saç çıktı misal
Fondöten kapatır sanıyordum. Ameliyatı yeni mi oldunuz? Benim dikişim birkaç aylık ama doktor bana asıl 1 yıla görürsünüz izin ne kadar gittiğini dediBen göz kapaklarimdan ameliyat oldum izler yavas olarak siliniyor ama fondöten bile o izi kapatamiyor
Evet aralik ayında oldum özel fondotenler varmis ama arastirmadim 1 yil dolmadi izler icinNe güzel iyi bir sonuç almışsınız. Ben aslında kaş kaybından epey çekiniyorum eskiden ipince alıyordum kaşlarımı o sebeple çok kaşım kalmadı. Hatta iz kalmasa diyicem ki tam şakakla kaşın ortasına yapsın hiç kıl kaybı olmasın ama onda da iz riski var.
Realself sitesinde izin dibindeki kaşların dökülebildiği ile ilgili doktor yorumları okumuştum.
Fondöten kapatır sanıyordum. Ameliyatı yeni mi oldunuz? Benim dikişim birkaç aylık ama doktor bana asıl 1 yıla görürsünüz izin ne kadar gittiğini dedi
Sizin o halde 6 ay sonra izleriniz daha da silikleşir.Evet aralik ayında oldum özel fondotenler varmis ama arastirmadim 1 yil dolmadi izler icin
Youtubede direct browlift yazinca çıkıyor videolar keske yaptirmis birine sorabilsekSizin o halde 6 ay sonra izleriniz daha da silikleşir.
Aslında ben forumlardan birinde kaş kaldırma konusu altında yara izinde çökme meydana gelebileceğini de duymuştum. Bu da biraz düşündürdü beni ama sanırım o dolguyla falan idare edilebilir.
Keşke forumda şu ameliyatı olan biri paylaşım yapsa da biz de daha iyi bir fikir edinebilsek.
Merhaba,Doktor becerisine baglı bir durum bence. Tam kaş hizasında sınır kesi olursa kaş bitimi tüylü bölgeden alınırsa yani deri fazlalığı, kaş kaybı olmaz. Ufak tefek dökülme belki olur ilk başta ama sonra çıkar bence. Olmadı bir iki kıl teknigi microblading ile gizlenir
Ben şakak germe olmuştum, saç içinde kesi yapılmıştı. Birçok kişi saç kaybı oldu diye yazmış. Bende olmadı, saç çıktı misal
Merhaba,doktor Hasan Fındık a olmuştum canım.Merhaba,
Siz kime olmuştunuz şakak germe ameliyatini acaba?
Bende dusunuyorum doktor arastiriyorum düşük göz kapaklarım için
Teşekkürler :)Merhaba,doktor Hasan Fındık a olmuştum canım.
Şu anki fiyatlar nedir inan hiç bilmiyorum. Ben burun ameliyatımla birlşkte olmuştum, kombin olunca bayagı uygun a gelmişti.. Şakak germe için Zekeriya kul la da görüşebilirsinTeşekkürler :)
O doktorda pahaliya benziyor ama
Tesekkurler :) peki Zekeriya Kul iyimi bu ameliyatta acabaŞu anki fiyatlar nedir inan hiç bilmiyorum. Ben burun ameliyatımla birlşkte olmuştum, kombin olunca bayagı uygun a gelmişti.. Şakak germe için Zekeriya kul la da görüşebilirsin
Gördügüm kadarı ile güzel, ama zamanla nasıl olur bilinmez tabiTesekkurler :) peki Zekeriya Kul iyimi bu ameliyatta acaba
Tanidiklariniz bu ameliyati oldumu ona gördünüzmü sonucu yani.Gördügüm kadarı ile güzel, ama zamanla nasıl olur bilinmez tabi
Burun kaçıncı ameliyatınız olacak?Sadece şakak germe olsa Hasan Fındığı şeçerdim ama daha revizyon rinoplasti, bişoktemi, çene ucuna dolgu ameliyatlarida var baya masraf
Instagram hesabında yaptigi ameliyatlari gormedim benTanidiklariniz bu ameliyati oldumu ona gördünüzmü sonucu yani.
Ben saç çıkmamasindan korkuyorum ameliyat yerinden
Valla saç konusu biraz karmaşık. Benim saç çıktı, hiç belli degil kesi yeri.. Saç çıkmayanlar da varmış, forumda okudum.. O konuda şanslıyımTanidiklariniz bu ameliyati oldumu ona gördünüzmü sonucu yani.
Ben saç çıkmamasindan korkuyorum ameliyat yerinden
Burun ikinci olacak ama Hasan Fındık hakkinda burun için kötü yorumlar gördüğümü hatirliyorum.Burun kaçıncı ameliyatınız olacak?
Kombin olunca yine daha uygun geliyor.. Çene ucuna yag dolgusu yaptırın, madem ameliyat oluyorsunuz. Fırsat bu fırsat
Ben olan birkaç kişiyi biliyorum, onların hesabından bakıyorum. Estetik yolculuğu diye bir sayfa var, ordan da görebilirsinizInstagram hesabında yaptigi ameliyatlari gormedim ben
Ben şu fazla göz kapaklarımdan kurtulsam sonrasinda badem göz yada yuvarlak göz umrumda değil :)Valla saç konusu biraz karmaşık. Benim saç çıktı, hiç belli degil kesi yeri.. Saç çıkmayanlar da varmış, forumda okudum.. O konuda şanslıyım
2014 yılında olmuştum, eski haline dönmedi gözlerim. Ama öyle hani ameliyat oluşumda gözlerimi çektirmişim gibi degil tabiDoğal çekik duruyor. Şimdi ara sıra bir daha mı yaptırsam demiyor degilim
Tamam tesekkurlerBen olan birkaç kişiyi biliyorum, onların hesabından bakıyorum. Estetik yolculuğu diye bir sayfa var, ordan da görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?