bende kaşımı kaldırmak istiyorum yorgun ve üzgün halde görünüyorum kaça patlıyo acaba ve daha sonra sarkmalar meydana geliyomu ????
yaa aslında bu kaş kaldırma olayını bende düşünüyorum ama ufakta olsa emeliyatlar beni hep korkutmuştur.. bu arada ben çok kalkık kaşın ifadeyi sinirli gösterdiğini düşünüyorum o yüzden yaptırırsam hafif bir şekilde kaldırtırım..sengözlerimebaksanab
bide yaptırıp memnun kalan varmı aranızda . hangi doktoru tavsiye edersiniz.???:uhm:
bende istiyorum ve bugün bir drla iletişime geçtim..kaş asmanın kalıcısı da varmış ve fiyatı 1,500 dedi..bence operasyon olarak gayet uygun fiyatı ve ben hemen yaptıracağım ..paylaşırım sizinle
bende istiyorum ve bugün bir drla iletişime geçtim..kaş asmanın kalıcısı da varmış ve fiyatı 1,500 dedi..bence operasyon olarak gayet uygun fiyatı ve ben hemen yaptıracağım ..paylaşırım sizinle
daylight ciğim sen yaptırdın mı? eğer yaptırdıysan tecrübeni bizimle paylaşırmısın?hanımlar ehil ellerde yapılan botoksla çok güzel kaş kalkıyor hani operasyona ciddi nakit lazım bir de geri dönüşü yok bence ip germe ve botoks derim lütfen yaptırın düşük kaş cok yaslı ve mutsuz bir yüz ifadesi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?