- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
ben netten arastirdigimda endoskopik yontem ayri klasik yontem ayri olarak gordum doktoruma bunu sordum o zaten klasik yontemde de endoskop denilen aleti kullandiklarini soyledi.beim her iki tarafmdan 4 5cmlik kesi yapildi derimin altindaki kas mi tam olarak bilmiyorum o dokuyu yukari cekip dikti kesip bisey cikarmadi yani.iyilesme suresine gelince ben kas ve burun ameliyati oldum oldukca sisliklerim vardi ozellikle kas ameliyati olanlarin goz alti sisiyormus.ben sol yanagimdaki beni de aldirmistim normalde sag da cok sisti ve morardi ama sol tarafta gozum neredeyse tamamen kapandi sislikten cok kisik bir sekilde gorebiliyordum.hatta sol tarafmda sislik cok fazla oldugumdan gozumun yarisi kan doldu.agriya gelince agrimiyor diyene pek inanmiyorum ben ilk iki gun cok agri cektim.ilk gece iki saat verdikleri igne agri kesici sayesinde uyuyabildim 2.ci gun eve cikmistim doktorun verdigi agri kesicilerin hic bir faydasi olmadi agridan oldum neredeyse diyebilirim hic uyuyamadim sabaha kadar annem ve nisanlim basimdaydi.siz sadece kas olcaksiniz sanirim o yuzden sizde sislikler ve morluklar nasil olur bilemiyorum mutlaka sislikleriniz ve morlugunuz olcaktir ama.benim yuzumdeki morluklar ve sislikler bir ayda gecti gozumdeki kanin gecmesi bir ayi da gecti.
Kimde ameliyat oldugunu/ ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?
Aylardir burda bekliyoruz.. ameliyat olan biri olarak bu zamana kadar neden bilgi vermediginide merak ettim dogrusu..
Yanlis anlama.. demek istedigim sonucta sende ayni durumdasin/durumdaydin.. Daha kolay empati kurabilmen gerekir..