- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
- Konu Sahibi praying angel
-
Kızlar 8 ay önce etilerde bir güzellik merkezine kıl tekniği kaş tasarımı yaptırdım hüç memnun kalmadım, hemen soyuldu derim ve eski halüne döndü..iyi bir tavsiyeniz var mıdır kıl trkniği için?
Evet doğru çok yağlı, ondan olmalı öyleyse.. aalında yapan kişi de öyle söyledi ama çok inanmadım açıkçası :)Cildiniz yağlı ise çabuk atmış olabilir boyalar microblading 3d zaten ortalama kullanım süresi 1 yıl oda kuru ciltlerde yağlı ciltte daha erken atar...
Size yardımcı olmak isterim istanbuldaysanız isterseniz örnek kaş resimleri atabilirim sizeKızlar 8 ay önce etilerde bir güzellik merkezine kıl tekniği kaş tasarımı yaptırdım hüç memnun kalmadım, hemen soyuldu derim ve eski halüne döndü..iyi bir tavsiyeniz var mıdır kıl trkniği için?
Mrb, bende sizin gibi magdurdum 2 yıl önce kasıma microblading uygulaması yaptırdım ilk günlerde gayrt iyi duruyordu bir ay sonra kasım kıpkırmızınoldu 2 yıl böyle dolaştım hiçkimseye güvenip yaptıramadım tesadaüfen brigün tv de gördüğüm Nehir Durmuşoğlu kendisiyle görüştüm ve kaşlarımı düzelttirdim kesinlikle tavsiye ediyorum ist yeri aynı magduriyeti yasadıgım için anlıyorum siziKızlar 8 ay önce etilerde bir güzellik merkezine kıl tekniği kaş tasarımı yaptırdım hüç memnun kalmadım, hemen soyuldu derim ve eski halüne döndü..iyi bir tavsiyeniz var mıdır kıl trkniği için?
Arkadaşlar bu konuda sizlere yardımcı olbilirim isterseniz örnek foto atabilirimMrb, bende sizin gibi magdurdum 2 yıl önce kasıma microblading uygulaması yaptırdım ilk günlerde gayrt iyi duruyordu bir ay sonra kasım kıpkırmızınoldu 2 yıl böyle dolaştım hiçkimseye güvenip yaptıramadım tesadaüfen brigün tv de gördüğüm Nehir Durmuşoğlu kendisiyle görüştüm ve kaşlarımı düzelttirdim kesinlikle tavsiye ediyorum ist yeri aynı magduriyeti yasadıgım için anlıyorum sizi
Banda atabilirsinİsterseniz bana mesaj atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?