kızlar bugun kaş konturu yaptırdım.öncesinde çizdi rengi falan böyle olcak dedi,beğendim.kahve boya kullandı ancak şuan çok siyah duruyor.geçiceğini söyledi rengi açılcak incelecek dedi ama yinede kafama takıldı böyle kalırsa diye.ifadem okadar dğiştiki inanamazsınız,gören başka biri olmuşsun diyor.yaptıran varsa yazsın lütfen soru sorucam..
Bende yAptirdim koyuligi geciyo bide sistir simdi sisligide iniyo daha iyi oluyo..ama bida yaptirmAmmm aslaa..iki gun iyuyamadim ben ne yaptim kendime diye bence en iyisi insanin kendi dogal kasi
Ben iki gün önce yaptırdım. Benimde koyu oldu açılır dedi yapan kadın. Ama su an aglak bir ifadem var :))
açılacak merak etme.ben de ilk yaptırdığımda çok koyuydu.daha kabuk tutacak ve kabuklar kopucak.mikrop kapmasın diye bir jel vermişti o zaman bana.
Bende yaptirdim 2. Günüm eşim dalga geciyor cocuklar gülüyor cok komik kalin ve siyah.1 ay sonra normale doncekmiskızlar bugun kaş konturu yaptırdım.öncesinde çizdi rengi falan böyle olcak dedi,beğendim.kahve boya kullandı ancak şuan çok siyah duruyor.geçiceğini söyledi rengi açılcak incelecek dedi ama yinede kafama takıldı böyle kalırsa diye.ifadem okadar dğiştiki inanamazsınız,gören başka biri olmuşsun diyor.yaptıran varsa yazsın lütfen soru sorucam..
1-2 haftayı bulabilir. Ben o dönemde bere ile kapatıyordum :)
bana sadece bepanten kullan dediler beş gün boyunca.açılacak merak etme.ben de ilk yaptırdığımda çok koyuydu.daha kabuk tutacak ve kabuklar kopucak.mikrop kapmasın diye bir jel vermişti o zaman bana.
offf ya hiçmi yok kontur yaptıran birşeyler sorucam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?