Bende yaptırdım çok kötü oldu senin renk ne oldu ne yaptin bu süreçte silindi mibana sadece bepanten kullan dediler beş gün boyunca.
koyu renk bir yana da, ben biçiminden hiç memnun kalmadım. sildirmek istiyorum ama bir ay beklemem gerekiyor. bilgin var mı, tamamen eski haline döner mi gerçekten? ve bir zararı olur mu ve renk değişikliği olur mu kaşlarda. internette böyle can sıkıcı şeyler de yazıyor da... hiç hiç memnun kalmadım ve tasarım yaparken de şöyle olacak diye yönlendirilmedim. ortak bir karar olmadı yani. kendimi tanıyamıyorum. ifadem, bakışlarım değişti. bundan daha kötü bir his olamaz herhalde...
Bende yaptırdım çok kötü oldu senin renk ne oldu ne yaptin bu süreçte silindi mi
kaşımın dip kısmında soluk bir pembe olarak duruyor lazerin(silme işleminin) izi. güneşten koruyorum, gözlük kullanıyorum. yavaş geçiyor.
Bende yaptırdım çok kötü oldu senin renk ne oldu ne yaptin bu süreçte silindi mi
Canım baya baya kendiliğinden silindi iz kalmadan sende sabırlı ol sildirmeye kalkma kendiliğinden geçecek biraz zaman alıyorBende yaptırdım çok kötü oldu senin renk ne oldu ne yaptin bu süreçte silindi mi
Kizlar bnde pazar gunu kas konturu yaptrdim suan igrec bi goruntu var kapkara bu ne zaman acilir valla ise gidemedim bu tipleBende yAptirdim koyuligi geciyo bide sistir simdi sisligide iniyo daha iyi oluyo..ama bida yaptirmAmmm aslaa..iki gun iyuyamadim ben ne yaptim kendime diye bence en iyisi insanin kendi dogal kasi
Nerede yaptırdınız acabaKıl tekniği yaptırdım bende 1.5 sene harikaydı sonra silindi gitti tekrar yaptıracağım şimdi. Evet 3 gün durum fena bayağı kötü görüntü ama sonra çabucak açılıyor ve kaş oturuyor. Ayırt edebilene aşkolsun benim kaşlarımı sonradan görenler anlayamadı o kadar güzel olmuştu ama geçti tekrar yaptıracağım şimdi
Bende yaptırdım dün ama suan çok koyu ve kalın duruyor biraz bilgi verirmisin banada kendimi çok kötü hissediorumKıl tekniği yaptırdım bende 1.5 sene harikaydı sonra silindi gitti tekrar yaptıracağım şimdi. Evet 3 gün durum fena bayağı kötü görüntü ama sonra çabucak açılıyor ve kaş oturuyor. Ayırt edebilene aşkolsun benim kaşlarımı sonradan görenler anlayamadı o kadar güzel olmuştu ama geçti tekrar yaptıracağım şimdi
Bende yaptirdim kil teknigiyle fakat begenmedim. 1 bucuk ay oldu hala koyu. 1.5 yil sonunda tamamen siliniyor mu. Yoksa hafif renk kaliyor mu? Bazilari kizilimsi renk kaliyormus. Yapan bayan bitkisel biya kullandigini soylemisti zamanla gecer mi acaba..Nerede yaptırdınız acaba
Bende yaptırdım dün ama suan çok koyu ve kalın duruyor biraz bilgi verirmisin banada kendimi çok kötü hissediorum
Bende yaptirdim kil teknigiyle fakat begenmedim. 1 bucuk ay oldu hala koyu. 1.5 yil sonunda tamamen siliniyor mu. Yoksa hafif renk kaliyor mu? Bazilari kizilimsi renk kaliyormus. Yapan bayan bitkisel biya kullandigini soylemisti zamanla gecer mi acabaNerede yaptırdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?