ilk resimde gögüste min durumda scar oluştu görselde var gibi görünüyor ama min seviyedeben göz kapagı burun estetigi bişoktomi ve kombine karın germe ve gögüs dikleştirme oldum göz kapagım burnum da çok şükür scar oluşmadı karın germede az kabardı kendiliginden geçti son gögüs revizyon dikiş hattı degiştirnede ise sol gögüs lolipop çizgide oluşmadı sagda ve gögüs kılıfı altı kesi yerlerinde oluştu dr um dikiş hattını degiştirir ken farklı bir ip kullanıcagını sölemişti görsel yüklecegim
Benim kesi bölgesi uzun olduğu için o kremin de miktarı az olduğu için medikal silikon bant alacağım. Bakalım bu sefer iz kabaracak mı ne olacaksiliskar jel sadece
Sanırım motiva silikon taktıranların memesi sarkıyor. Bende dün sabah Ankara'da meme büyütme ameliyatı oldum. Benim doktorum Arion markasını tavsiye etti. Forum da araştırdığım kadarıyla en az sorun yaşatan ürün olduğunu gördüm bakalım inşallah benim için de bir sorun çıkmazmerhaba kızlar 3 yıl önce gögüs büyütme oldum motiva 355 ile 1 . yıl dolunca sarktı zaten ilk porotezler kondugundada meme başları aşagı bakıyordu hep drum dikleştirme olmadan sadece protezin yeterli gelecegini söylemişti ne yazık ki dedigi gibi olmadı ıkınci yılın sonunda kas zarı üstüne konmuş olan protezler çıkartılmadan dikleştirme oldum 1 yıl dolmadan ameliyat izlerimde hportrofik scar oluştu ve yine 1 yıl sonrasında dikiş hattı yenilenmesi oldu görsel ekliyorum gecen bu süreler zarfında protezler yana kaydı gögüs aramdan zaten memnun degildim 2025 mayıs 09 cuma günü yine aynı protezim çıkartılıp kas altına taşinacak ve dikleştirme oluncak süreci burdan inşallah kolaylıkla ameliyatı atlatırsam paylaşim yapıcam arkaşlarım son halim görseldedir
motiva çok öneriliyordu bi araSanırım motiva silikon taktıranların memesi sarkıyor. Bende dün sabah Ankara'da meme büyütme ameliyatı oldum. Benim doktorum Arion markasını tavsiye etti. Forum da araştırdığım kadarıyla en az sorun yaşatan ürün olduğunu gördüm bakalım inşallah benim için de bir sorun çıkmaz
mentor çok yogun kullanılıyordu dr motiva taktıgında bana neye göre seçim yapıyorlar bilgim yok bu konuda arion çol yeniydi 3 yıl önce şimdi daha çok gündemdeSanırım motiva silikon taktıranların memesi sarkıyor. Bende dün sabah Ankara'da meme büyütme ameliyatı oldum. Benim doktorum Arion markasını tavsiye etti. Forum da araştırdığım kadarıyla en az sorun yaşatan ürün olduğunu gördüm bakalım inşallah benim için de bir sorun çıkmaz
Şimdi yine biraz kabarık mı? İz benim yavaş yavaş kabarmaya başladı silikon bant siparişi verdim belki daha fazla kabarmasını önlerenteresan olan da bişey var, ben ilk dikleştirme olduğumda hiç kabarık iyileşmedi, incecik görünmeyen çizgiydi. 2.de yaralar genişledi,kabardı. şimdikinde de çok daha iyi 2.den. bölge aynı ama iyileşmeler farklı, ilginç
sliskar kremde etkili canımŞimdi yine biraz kabarık mı? İz benim yavaş yavaş kabarmaya başladı silikon bant siparişi verdim belki daha fazla kabarmasını önler
yok şu an baya iyi, eskiye göre minik kabarıklığı,bant ben de karar veremedim,yorumlar çok farklı herkesteŞimdi yine biraz kabarık mı? İz benim yavaş yavaş kabarmaya başladı silikon bant siparişi verdim belki daha fazla kabarmasını önler
Hadi bakalım inşallah çok kabarmaz. Ne kadar kabarırsa o kadar kaşınıp rahatsızlık veriyor biliyorumyok şu an baya iyi, eskiye göre minik kabarıklığı,bant ben de karar veremedim,yorumlar çok farklı herkeste
Hadi bakalım inşallah çok kabarmaz. Ne kadar kabarırsa o kadar kaşınıp rahatsızlık veriyor biliyorumben bugün silikon bant yapıştırmaya da başlıyorum umarım daha fazla kabarmaz benim iz de
Bir de contractubex sürüyorum
kas altı harbi kas üstüne göre agrılı şöyle agrılı yatarken agrı yok yürüyüş ve ve saga sola haraket ederken kaslar geriyor ve gögüs kafesine baskı yapıyorHadi bakalım inşallah çok kabarmaz. Ne kadar kabarırsa o kadar kaşınıp rahatsızlık veriyor biliyorumben bugün silikon bant yapıştırmaya da başlıyorum umarım daha fazla kabarmaz benim iz de
Bir de contractubex sürüyorum
Çok geçmiş olsun ,meme ucu neden tamamen kapalı değil acaba risk oluşmaz mı sonuçta dikiş var,evet kas altı baya zorlu ilk günler bası hissi oluyor kaburgada sanki 3 günde azalıyor sırt ağrısı da oluyor hafif kamburumsu duruyor insan ama hepsi 10.günden itibaren daha da azalarak iyileşmeye devam ediyorevet bu gün 3. gün ilk 2 güne göre biraxdaha iui seyrediyor nekroz üçin asistana resimlet attım diren dolulugunu hastanede de hemşireler sık sık kontrol etti meme başlarını dr um kas üstüne yapışmiş olan kapsülü kanama çok oldugu için allta kalan kısmı bırakmiş vucut onu korumaya alır ve kendini düzeltecegini söyledi 4 . yılımda çok ça bir kapsülde oluşmadıgını söyledi yarın direnler çıkıcak inşallah ve süreci burdan yazmaya çalişaxagım kas altına konulan protez çok daha zorlayıcıymiş bunu deneyimlemiş oldum kızlar
sanırım nekroz için hemşireler sürekli kontrol ettiler eve cıktım evdende asistana görsel attımÇok geçmiş olsun ,meme ucu neden tamamen kapalı değil acaba risk oluşmaz mı sonuçta dikiş var,evet kas altı baya zorlu ilk günler bası hissi oluyor kaburgada sanki 3 günde azalıyor sırt ağrısı da oluyor hafif kamburumsu duruyor insan ama hepsi 10.günden itibaren daha da azalarak iyileşmeye devam ediyor
merhabalar drenler çıktı çok şükür yarına duşu verdi dr a sordum scar gelişirmi diye içe dogru bi dikiş teknigi var onu yaptık dedi 10 hastanın 9 unda tekrarlamiyor dedi tekrarlarsa kortizon ve lazer devam ederiz dedimeme uçları temiz çok şükür inşallah da böyle iyileşir, dikişler de muntazam görünüyor, hadi şahane olsunlar
gayet güzeller vallamerhabalar drenler çıktı çok şükür yarına duşu verdi dr a sordum scar gelişirmi diye içe dogru bi dikiş teknigi var onu yaptık dedi 10 hastanın 9 unda tekrarlamiyor dedi tekrarlarsa kortizon ve lazer devam ederiz dedi
sagol yorumun için küçük bir yerdede bndede kan oturma var ama insan evhamlanıyor ister istemezgayet güzeller valla, benim bir meme başını küçülttük, karardı ben de eyvah dedim nekroz mu,dokununca da çok acıyordu, doktorum yok dedi korkma kabuk atıcak,hakkaten de kabuk attı geçti. benzer birşey olursa diye söyledim. güzel güzel iyileşsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?