KAS ÜSTÜNDEN KAS ALTINA GEÇİŞ SÜRECİM BAŞLIYOR

ilk resimde gögüste min durumda scar oluştu görselde var gibi görünüyor ama min seviyede

Eklentiler

• 1000073439.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000073442.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000073441.webp
    15 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000073440.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
Evet o skar sadece alt kesi yerinde oluşmuş. Burada o kısımda oluşan birkaç kişinin daha fotoğrafını görmüştüm. İz bazı yerlerde çıkmayı seviyor galiba görünüşünü geçtim devamlı kaşınıyor olması çok moral bozuyor

enteresan olan da bişey var, ben ilk dikleştirme olduğumda hiç kabarık iyileşmedi, incecik görünmeyen çizgiydi. 2.de yaralar genişledi,kabardı. şimdikinde de çok daha iyi 2.den. bölge aynı ama iyileşmeler farklı, ilginç

Sanırım motiva silikon taktıranların memesi sarkıyor. Bende dün sabah Ankara'da meme büyütme ameliyatı oldum. Benim doktorum Arion markasını tavsiye etti. Forum da araştırdığım kadarıyla en az sorun yaşatan ürün olduğunu gördüm bakalım inşallah benim için de bir sorun çıkmaz

motiva çok öneriliyordu bi ara
mentor çok yogun kullanılıyordu dr motiva taktıgında bana neye göre seçim yapıyorlar bilgim yok bu konuda arion çol yeniydi 3 yıl önce şimdi daha çok gündemde

Şimdi yine biraz kabarık mı? İz benim yavaş yavaş kabarmaya başladı silikon bant siparişi verdim belki daha fazla kabarmasını önler

Şimdi yine biraz kabarık mı? İz benim yavaş yavaş kabarmaya başladı silikon bant siparişi verdim belki daha fazla kabarmasını önler
yok şu an baya iyi, eskiye göre minik kabarıklığı,bant ben de karar veremedim,yorumlar çok farklı herkeste

yok şu an baya iyi, eskiye göre minik kabarıklığı,bant ben de karar veremedim,yorumlar çok farklı herkeste
Hadi bakalım inşallah çok kabarmaz. Ne kadar kabarırsa o kadar kaşınıp rahatsızlık veriyor biliyorum ben bugün silikon bant yapıştırmaya da başlıyorum umarım daha fazla kabarmaz benim iz de
Bir de contractubex sürüyorum

Son düzenleme:
bant krem sürecini takipteyim, inşallah senin de kabarmaz

kas altı harbi kas üstüne göre agrılı şöyle agrılı yatarken agrı yok yürüyüş ve ve saga sola haraket ederken kaslar geriyor ve gögüs kafesine baskı yapıyor

Eklentiler

• 1000073836.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
evet bu gün 3. gün ilk 2 güne göre biraxdaha iui seyrediyor nekroz üçin asistana resimlet attım diren dolulugunu hastanede de hemşireler sık sık kontrol etti meme başlarını dr um kas üstüne yapışmiş olan kapsülü kanama çok oldugu için allta kalan kısmı bırakmiş vucut onu korumaya alır ve kendini düzeltecegini söyledi 4 . yılımda çok ça bir kapsülde oluşmadıgını söyledi yarın direnler çıkıcak inşallah ve süreci burdan yazmaya çalişaxagım kas altına konulan protez çok daha zorlayıcıymiş bunu deneyimlemiş oldum kızlar

Eklentiler

• 1000074452.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000074441.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000074438.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000074440.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000074439.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 47
Çok geçmiş olsun ,meme ucu neden tamamen kapalı değil acaba risk oluşmaz mı sonuçta dikiş var,evet kas altı baya zorlu ilk günler bası hissi oluyor kaburgada sanki 3 günde azalıyor sırt ağrısı da oluyor hafif kamburumsu duruyor insan ama hepsi 10.günden itibaren daha da azalarak iyileşmeye devam ediyor

sanırım nekroz için hemşireler sürekli kontrol ettiler eve cıktım evdende asistana görsel attım

meme uçları temiz çok şükür inşallah da böyle iyileşir, dikişler de muntazam görünüyor, hadi şahane olsunlar

meme uçları temiz çok şükür inşallah da böyle iyileşir, dikişler de muntazam görünüyor, hadi şahane olsunlar
merhabalar drenler çıktı çok şükür yarına duşu verdi dr a sordum scar gelişirmi diye içe dogru bi dikiş teknigi var onu yaptık dedi 10 hastanın 9 unda tekrarlamiyor dedi tekrarlarsa kortizon ve lazer devam ederiz dedi

Eklentiler

• 1000074835.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000074834.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000074833.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000074832.webp
    36 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000074831.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000074830.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 39
gayet güzeller valla, benim bir meme başını küçülttük, karardı ben de eyvah dedim nekroz mu,dokununca da çok acıyordu, doktorum yok dedi korkma kabuk atıcak,hakkaten de kabuk attı geçti. benzer birşey olursa diye söyledim. güzel güzel iyileşsinler.

sagol yorumun için küçük bir yerdede bndede kan oturma var ama insan evhamlanıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…