• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş yapayım derken...

sitemkartatli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
25
3
286
slm kızlar zayıfamak istiyorum acaba ömer coşkun un bitkisel ilacını kullanan var mı? aldım ama yan etkisi olur mu diye korkuyorum. kalbe falan zararı olur mu acaba. içeriği funda, biberiye, mate, falan gibi yararlı bitkiler. tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum acil. çünkü aldım ve gerçekten faydalanmak istiyorum

Açıkçası benim bu gibi ürünlere hiç güvenim yok.
Bir arkadaşım da bir markanın ürününü kullanmıştı,sözde bitkisel.
Yan etkisi oldu, sürekli terlemeye başladı ateşi çıkıyordu.
Yine de bilemem tabi belki elinizdeki ilaç iyi bir şeydir.
Yalnız doğal yollardan zayıflamak en güzeli. Spor+bol su+egzersiz tamamdır.

Açıkçası benim bu gibi ürünlere hiç güvenim yok.
Bir arkadaşım da bir markanın ürününü kullanmıştı,sözde bitkisel.
Yan etkisi oldu, sürekli terlemeye başladı ateşi çıkıyordu.
Yine de bilemem tabi belki elinizdeki ilaç iyi bir şeydir.
Yalnız doğal yollardan zayıflamak en güzeli. Spor+bol su+egzersiz tamamdır.

aynen spor su egzersize katılıyorum.vazgeçtim ilaç falan almak yok ama bide sunu sorayım bilen var mı çok aşırı acıkıyorum. 2 saat demiyor yemektan sonra açlıktan karnım ötüyo utanıyorum duyulacak diye tokluk hissi veren bişeyler lazım

slm kızlar zayıfamak istiyorum acaba ömer coşkun un bitkisel ilacını kullanan var mı? aldım ama yan etkisi olur mu diye korkuyorum. kalbe falan zararı olur mu acaba. içeriği funda, biberiye, mate, falan gibi yararlı bitkiler. tecrübesi olan varsa yardım bekliyorum acil. çünkü aldım ve gerçekten faydalanmak istiyorum

yengem kullanıyor hap + çayı
ona sorduğumda işe yaradığını söyledi iştahı kapanmış fazla yiyemiyormuş
sporla beraberde 10 günde 3-4 kilo vermiş ama bana sorarsınız ilaçla olacak iş değil bunlar
güzelceee bir diyet ve düzenli yürüyüş

Back
X