- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Konunuza çözüm değil ama size verilen tepkiler anlamsız aslında. İnsan hayatının tehlikeye düştüğü afet, savaş gibi durumlarda üreme düzeyi artışa geçer. Çünkü soyumuzu riskte gördükçe bu riski azaltmaya çalışırız.
Depremi yaşadım o günden beri de yerde yatıyorum duş mus hak getire sürekli çalışıyorum ve yıkılan kentlere gittim. 4 arkadaşımı kaybettim. Enkazdan vs çıkmadım cok yakınlarımı kaybetmedim ama. Normal zamandan daha neşeliyim daha enerjigim sürekli saçma sapan şakalar yapıyorum sevgilime olan özlemim arttı cinsel anlamda değil özellikle ama. Yemeden içmeden kesilmedim. İnsan vücudu çok farklı bi şey. Travmaya çok farklı tepkiler verebiliyor. Benim vücut da bir şekilde travmayı atlatmak için ota boka güler oldu. Ankaradan arkadaşlar geldi bu kadar neşeli oluşumuza şaşırıyorlar. Ne yapalım bir şekilde yaşıyoruz. Bir şekilde vücut farklı tepkiler veriyor. Dün artçı depremi hissettim 2 dakika korktum 3. Dakika normale döndüm. Evet hayattayız şanslıyız evet bazıları kadar acı çekmedik. Bunun için suçlu da hissediyorum ama kendimi öldüreyim mi bunun kime faydası dokunur? Deprem bölgesi dışındaki arkadaşlar siz yemeden içmeden kesildiniz diye bu bölgedeki herkesin aynı tepkiyi vermesini beklemeyin lütfen. Sizin yemeden içmeden kesilmenizin kimseye çok da bir faydası yok. Benim gülüp eglenmem ise az uykuyla evime gidemezken hala enerjik olmamı çalışmamı sağlıyor. Gidin başka yerde üzülün.
Son düzenleme: