Kasapl et derdin koyun can demeyin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depremde sallandik ama pek etkilenmedik, ilimizde hasar falan yok ertesi gun normal hayata dönüldü şehirde. Ona ragmen gundemden, deprem üzüntüsünden (ki normalde cok aktif cinsel hayati olan bir ciftiz) 2 haftadir bisey yapmadik yani biz de. Simdi de 2 hafta memlekete geldik. Ee insanin aklina da gelmiyor ki. Siz nasil oturup bunu dusunebildiniz inanamiyorum. Yuh

Biz 10 ilden birinde olmadığımıza hatta hiçbir tanıdığımız bile olmamasına rağmen oralarda, burda hayat devam etmiyor diye konuşuyoruz böyle hissediyoruz. Siz maşallah 10 ilden birinde olup uckurunuzun derdine dusmussunuz yetmemiş kadınlar sırada bekliyor gibi eşim birine hallenir mi diyorsunuz pes.

Ne deprem bolgesindeyim ne de orada yasayan bir yakinim var. Buna ragmen kac gundur aklima cinsellik gelmedi. Birde siz arabada falan yatmissiniz. Anlayamadim gercekten ikinizide

Felaket bölgesindeki 10 ilden birindeyiz diyorsunuz.
Yahu o kadar bina yıkıldı oralarda neredeyse her evden bir cenaze çıktı , millet dışarılarda kaldı kaç gün soğukta kaldı .
Orada kıyameti yaşarken eşinizin aklına nasıl cinsellik gelmiş ?
Sabah programlarından birinde Hatay sokaklarını canlı canlı gösterdiler... Resmen sağlam bina kalmamış, sokaklar kıyamet filmlerinden fırlamış gibi ve bomboş... Arkadaşın bu kadar pervasız olmasının sebebi sanırım daha az etkilenen illerden birinde olmasından kaynaklı. Birde az biraz aklı kıt olabilir...

Sabah programlarından birinde Hatay sokaklarını canlı canlı gösterdiler... Resmen sağlam bina kalmamış, sokaklar kıyamet filmlerinden fırlamış gibi ve bomboş... Arkadaşın bu kadar pervasız olmasının sebebi sanırım daha az etkilenen illerden birinde olmasından kaynaklı. Birde az biraz aklı kıt olabilir...
Biz depremi doğrudan yaşamayan insanlar bile günlerce doğru düzgün uyumadık , yemedik içmedik .
Ne kadar az etkilenirse etkilensin insan öyle bir durumda seks düşünür mü hiç ?
Bu nasıl bir pervasızlık ?
Şaşırmamak elde değil.

O değil de eşinin iş yerinde BAYANlar eminim eşine bayılıyordur. Eşin göz kırpsa atlayacaklardır. Ama onların sevişecek psikolojisi var mıdır bu karışıklıkta ondan şüphe ettim.

en tehlikeli erkek tipi.. bunlarin karıları kocalarinin neeekadar istekli olduklariyla övünür dururlar(hatta bu sitede pek coguna rastlamisligim var) regl iken, hamileyken, uzaktayken beylerinin seks icin yanip tutustuklarini söylerler..
En cok aldatilanlar da bunlardir, cunku adamin şeyiyle beyni arasindaki koordinasyon eksikligi en ufak yoklukta zorlukta kiminle olduguna bakmaksizin berberlik yaşamaya iter böyle tipleri, lütfen artik su libidosunu dizginleyemeyen magara adamlarini övmeyin

Ben başlikta ki demicem ama başka birsey dicem. Deprem bölgesinde olsam ve eşim cinselligi düşüncek bende beni aldatirmi diye düşüncem zaten öyle bir karekterde bir adamsa gitsin yapsin benim morelin bozukken büyük felaketle yan yanayiz oturum birde eşimi memnun etcem .biraksin bu işleri ya .cinselligin zamanimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X