- 27 Mart 2023
- 928
- 324
- 23
- Konu Sahibi hilalnihal
-
İkiside pozitif görüyorum canım kaç gün var arada iki testin
Test bozuk maalesef baska testle tekrar deneyinBanada yorum yapar öısın
Testi bozuk maalesef ikinci çizgide kayma var öyle olmaması gerekiyorSanırım pozitif
Benimde tam tersi desem bugün benimde kaset test negatif erken gebelik iki test pozitif yani Baya silikMerhabalar kaset testi pozitif ,erken gebelik testi negatif olup gebe olan var mı?
Benim bu şekilde çıktı ama ne düşüneceğimi bilmiyorum
Kaset test ilk 20 dk içerisinde çıktı
Kan verdiniz mi verdiyseniz kaç çıktıBenimde tam tersi desem bugün benimde kaset test negatif erken gebelik iki test pozitif yani Baya silik
Verdim de sonuc saat 4 gibi çıkacakmışKan verdiniz mi verdiyseniz kaç çıktı
Sonucunuz güzel geldi miVerdim de sonuc saat 4 gibi çıkacakmış
Maalesef 2,3 geldi beta ama regle 6 gün varken vermiştim gecikmen.olursa gel dedi doktor bakalim bekliyorum öyleSonucunuz güzel geldi mi
İnşallah olur ve sen de sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Maalesef 2,3 geldi beta ama regle 6 gün varken vermiştim gecikmen.olursa gel dedi doktor bakalim bekliyorum öyle
Benim sabah yaptigim kaset pozitif erken negatif çıktı ama erkeni akşam yapmistim yarın ya da diğer güne adet olmam lazım inşallah ben de güzel haber alırımİnşallah olur ve sen de sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Amin amin inşallah hepimizin olurİnşallah olur ve sen de sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
İnsallahhh kaset testin fotosu varsa atarmisin kasette çıkması daha önemli bence erken gebelikler yanıltıcı bende bundan sonra sadece kaset test yaparımBenim sabah yaptigim kaset pozitif erken negatif çıktı ama erkeni akşam yapmistim yarın ya da diğer güne adet olmam lazım inşallah ben de güzel haber alırım
Söyle söyleyeyim kaset testin sonucu 10 15 dk sonra gibi gördüm çalışıyordum. Ara verip bakmaya gittiğimde böyleydi iş bitimi de erken yaptım böyle çıktı ama yarın sabah yine kaset yapacağım. Bana daha güvenilir geliyorİnsallahhh kaset testin fotosu varsa atarmisin kasette çıkması daha önemli bence erken gebelikler yanıltıcı bende bundan sonra sadece kaset test yaparım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınSöyle söyleyeyim kaset testin sonucu 10 15 dk sonra gibi gördüm çalışıyordum. Ara verip bakmaya gittiğimde böyleydi iş bitimi de erken yaptım böyle çıktı ama yarın sabah yine kaset yapacağım. Bana daha güvenilir geliyor
İnşallah hepimiz öyle. Yarın belli olur diye düşünüyorum. Hakkımızda en güzeli olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Buraya benide etiketleyip yaz olurmu merak ederimİnşallah hepimiz öyle. Yarın belli olur diye düşünüyorum. Hakkımızda en güzeli olsun
Elbette haber ederim ikimiz de inşallah sağlıklı gebeyizdirBuraya benide etiketleyip yaz olurmu merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?