• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test silik çizgi çıktı size hamile miyim ?

gruaenkaheal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
5
4
1
26
Kızlar 28 günlük adet döngümün dün ilk günüydü, test böyle çıktı kan versem sonuç çıkar mı acaba ? Korkuyorum kan vermeye ya düşük çıkarsa diye

Eklentiler

• IMG_9696.webp
    IMG_9696.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 727
Var gibi. Bence bir kaç gün sonra tekrar yap. Koyulaşmasını takip et. Koyulaşırsa kan ver derim ben

Düşük çıkması sağlıksız demek değil ki 🥰 önemli olan 2 kat artması, kızımı 40 değerle öğrendim . Şuan yine hamileyim 72 le öğrendim

Benim adetim 5 gün geçince aynı bu şekilde çıktı kan verdim 41 çıktı bhcg. 1 hafta sonra 2000 e yükseldi. Bence biraz bekleyin erken öğrenmekte insanı strese sokuyor. İlk bebegimde 1500 le öğrenip hemen kese görmüştük bunda 2000 de hala kese görünmedi. Bence biraz daha bekleyin isterseniz

Benim adetim 5 gün geçince aynı bu şekilde çıktı kan verdim 41 çıktı bhcg. 1 hafta sonra 2000 e yükseldi. Bence biraz bekleyin erken öğrenmekte insanı strese sokuyor. İlk bebegimde 1500 le öğrenip hemen kese görmüştük bunda 2000 de hala kese görünmedi. Bence biraz daha bekleyin isterseniz
Bende kararsız kaldım ya 😢😢

Kacla gördünüz keseyi iikincide.benimde 2068 çıktı vajinalde gözükmedi.

Reglim 2 gün gecikti sizce pozitif mi kızlar bi bakar mısınız

Eklentiler

• 20231218_154233.webp
    20231218_154233.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 665
3000 degerlerindede goremeyen var , bnm degerlerim yukseldiginde goremedi doktor gormesi gerektiği zamanda hemde, alttan muayene dedi kabul ettim alttan göründü.
BENİM DIŞ GEBELİKMİŞ TÜPTE KALMIŞ AMELİYAT OLMAK ZORUNDA KALDIM. TÜPÜMÜ ALDILAR TEK TÜPÜM KALDI. ALLAH KISMET EDERSE O TEK TUPLE BEBEĞİM OLACAK. SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN ÇOK SEVİNDİM.

Back
X