testın adı ne? bazı testlerde yalancı cızgı cıkıyor boyle malesef:SKızlar salı günü adetim gecikmeden kaset test yaptım iki tane. İkisi de gördüğünüz gibi silik çıktı. Doktora gittim test verdim. Hcg 1.20 çıktı.
Hala adet olmadım. Yumurtalıklarım ağrıyor. Bu akşam erken gebelik testi yaptım. Çizgi var mı yok mu bilemedim. Hamile miyim sizce? Hcg düşük ama regl de olmuyorum. Test neden böyle çıktı?
Erken gebelik days doctor kasetlerden biri artımed diğerini hatırlamıyorum.testın adı ne? bazı testlerde yalancı cızgı cıkıyor boyle malesef:S
Teste göre hamilesin ama hcg ilk kanda yüksek çıkar daha sonra idrarda yüksek çıkar bu durumda kandaki düşükse hamilelik gözükmüyor ama yinede bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman netleşirKızlar salı günü adetim gecikmeden kaset test yaptım iki tane. İkisi de gördüğünüz gibi silik çıktı. Doktora gittim test verdim. Hcg 1.20 çıktı.
Hala adet olmadım. Yumurtalıklarım ağrıyor. Bu akşam erken gebelik testi yaptım. Çizgi var mı yok mu bilemedim. Hamile miyim sizce? Hcg düşük ama regl de olmuyorum. Test neden böyle çıktı?
Tamam canım yaptıracağım. ben hayalimden görmüyorum dimi çizgiler var testteTeste göre hamilesin ama hcg ilk kanda yüksek çıkar daha sonra idrarda yüksek çıkar bu durumda kandaki düşükse hamilelik gözükmüyor ama yinede bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman netleşir
Çizgi var mı ki onda? İlk defa yaptım erken gebelik testi.Erken gebelik testiniz negatif değil ki
Var tabiÇizgi var mı ki onda? İlk defa yaptım erken gebelik testi.
zaten artımedpislik bi test. tam tazmınat davalık hala pıyasada olmasının sebebını bı cozemedım. de erken gebelık testındekı cızgı sankı testın kendı cızgısı gb grı grı. neyse zaten ıdrarda ne cıkarsa cıksın esas alıncak olan kan. ama suphen varsa sonta tekrar kan ver. ıdrar yapmadan. yanı cok denk geldı okudum ıdrar enfeksıyonu falan proteın mı benzesıyormus ne bhcg var gıbı cızgı cıkartıyormus dıye de ne kadar dogru bılemıycemErken gebelik days doctor kasetlerden biri artımed diğerini hatırlamıyorum.
Cidden mi? Kan testi tekrar yaptıracağım salı günğ. O güne kadar adet olmazsam. Enfeksiyon belirtim yok ama 7-8 ay önce geçirmiştim. Bu kadar yüksek oran yazmalaeı yasaklanmalı o zaman. Şikayetlere baktım da cidden dediğiniz gibi o marka hakkında çok şikayet varmış.zaten artımedpislik bi test. tam tazmınat davalık hala pıyasada olmasının sebebını bı cozemedım. de erken gebelık testındekı cızgı sankı testın kendı cızgısı gb grı grı. neyse zaten ıdrarda ne cıkarsa cıksın esas alıncak olan kan. ama suphen varsa sonta tekrar kan ver. ıdrar yapmadan. yanı cok denk geldı okudum ıdrar enfeksıyonu falan proteın mı benzesıyormus ne bhcg var gıbı cızgı cıkartıyormus dıye de ne kadar dogru bılemıycem
Cidden miii? Salı tekrar test vereceğim bu sefer kesin çıkar dimi?Var tabi
Evet çıkar tabi ikisi de pozitif inşallah hayırlı haber alırsınızCidden miii? Salı tekrar test vereceğim bu sefer kesin çıkar dimi?
Ben iki testte de çizgi görüyorum.Kızlar salı günü adetim gecikmeden kaset test yaptım iki tane. İkisi de gördüğünüz gibi silik çıktı. Doktora gittim test verdim. Hcg 1.20 çıktı.
Üzgünüm ikiside çöp marka testlerErken gebelik days doctor kasetlerden biri artımed diğerini hatırlamıyorum.
Test yaptırdınız mı sunucunuz ne çıktıCidden miii? Salı tekrar test vereceğim bu sefer kesin çıkar dimi?
Evet sonucunuz nedir merak ettim bende aynı durumdayımTest yaptırdınız mı sunucunuz ne çıktı
Kan testi verdiniz mikızlar benim de adetime 3 gün var sonucuma bakarmısınız
gecikmenin 1.günü verdim 1.09 çıktı şu an gecikmenin 7. günü halen hastalanmadımKan testi verdiniz mi
Testi tekrarladınız mıgecikmenin 1.günü verdim 1.09 çıktı şu an gecikmenin 7. günü halen hastalanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?