- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 632
- 43
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Ben reglimin üzerinden 4 gün gecikme ile kaset testte silik çizgi gördüm. Ama erken gebelik testinde çok belirgindi. 5. gün tekrar kaset test yaptım daha belirgin çıktı çizgi. Bende erken gebelik alın ya da yarın tekrar kaset test yapın çizginin daha belirgin olup olmadığını kontrol edin.Kızlar 5 Mart çatlatma 7 Mart aşılama oldum 5 martta da korunmasız ilişki yaşadım
Bugün çatlamanın o günü de sayarsam 11.günü
Aşılamanın da 9.günü
Gebelik testi yaptım şimdi ilk idrarla silik çıktı ? Hala yanılma payı var mı sizce ??
tamam çok teşekkür ederimBen reglimin üzerinden 4 gün gecikme ile kaset testte silik çizgi gördüm. Ama erken gebelik testinde çok belirgindi. 5. gün tekrar kaset test yaptım daha belirgin çıktı çizgi. Bende erken gebelik alın ya da yarın tekrar kaset test yapın çizginin daha belirgin olup olmadığını kontrol edin.
Kan verdim bugün bakalım ne çıkacakN nisanurs98 çatlatma iğnesi olduğun gün sayılmaz ertesi günden bugüne iğnenin 10. günü iğne etkisi olma ihtimali var.
önceki günler yaptığın testlerle birlikte değerlendirirsen koyulaşma varsa pozitife gidiyordur sonuç.
ama hala silikse iğne etkisi devam ediyor olabilir 10. gün iğne etkisi de olması normal
yaaa inşallah vardır allahım ne olur hayırlısı ile gebelik olsun aminKan verdim bugün bakalım ne çıkacakteşekkür ederim
Ay çok teşekkür ederim güzel duan için rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağa düzgün bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eylesin aminyaaa inşallah vardır allahım ne olur hayırlısı ile gebelik olsun amin
Amin canım ben de bebek hasreti çekiyorum allahın izni ile inşallah benim de tüm bebek hasreti çekenlerinde sağlıklı hayırşı evlatları olurAy çok teşekkür ederim güzel duan için rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağa düzgün bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eylesin amin
sonuncunu at merak ederimAy çok teşekkür ederim güzel duan için rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağa düzgün bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eylesin amin
rica ederim hayırlısı olsun inşallahKan verdim bugün bakalım ne çıkacakteşekkür ederim
Allahım kimsenin elini boş çevirmesin bol bol Meryem suresi dinleyinAmin canım ben de bebek hasreti çekiyorum allahın izni ile inşallah benim de tüm bebek hasreti çekenlerinde sağlıklı hayırşı evlatları olur
tamam canım teşekkür ederim tvsiyeniz içinAllahım kimsenin elini boş çevirmesin bol bol Meryem suresi dinleyin
Merhaba, 13-14 günleri test yaparsan daha dogru sonucu alırsınızKızlar 5 Mart çatlatma 7 Mart aşılama oldum 5 martta da korunmasız ilişki yaşadım
Bugün çatlamanın o günü de sayarsam 11.günü
Aşılamanın da 9.günü
Gebelik testi yaptım şimdi ilk idrarla silik çıktı ? Hala yanılma payı var mı sizce ??
Rica ederim ne demektamam canım teşekkür ederim tvsiyeniz için
Merhaba kan verdim bakalım ne çıkacakMerhaba, 13-14 günleri test yaparsan daha dogru sonucu alırsınız
Sonucunuz ne çıktı acabaMerhaba kan verdim bakalım ne çıkacak
Sonucunuz nedirMerhaba kan verdim bakalım ne çıkacak
Merhaba anlamlandıramadımSonucunuz ne çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?