Kaset testi yaptım, sonuça bakar mısınız öleceğim meraktan🙈

• Konu Sahibi Konu Sahibi gici
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
19
7
86
33
Selam kızlar yaklaşık 2 yıldır deniyoruz 4 gün gecikmeli oldu dün kaset test yaptım 10 dk çıkmadı ve 2 saat sonra atayım diye aldım elime böyleydi. Bu kuruma çizgisi mi yoksa dualarım kabul olmuş olabilir mi #gebelik#kasettest

Eklentiler

• 16785137969503904151664686675612.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 855
Valla burada kuruma çizgisi dediğimiz insanların %90 ı gebe olduğunu ogrendi :) var gibi gözüküyor bir kan testi yaptırın. Tebrikler

Bu kadar net kuruma cizgisi olmaz genelde. Bi kan tahlili yaptirin

Siz ne olur ne olmaz farklı bir test yapıp ilk 10 dk sını göze alın. Çünkü testler çok yanıltıcı olabiliyor. Kuruma çizgisi kaset testte bende böyle görmüştüm, gebelik varsa da yoksa da farklı bir test ile deneyin. Üzülürsünüz sonrasında

2. Bi test yapin bence emin olmak icin

Canım inşallah hayırlı zamanda gebe kalırsın. Sen yinede gidip hemen bi test alıp yap

Canım mutlaka ikinci bir test yap. Ve silikti te olsa ilk 5 dakika içinde çizginin belirmiş olması gerekiyor. Hadi 5 değil 10 olsun. Ama başta tamamen negatif olup yarım saat sonra bu kadar net çıkması kafayı karıştırıyor. İnşallah hamilesindir

Dimi işte benim de bir kafam karıştı, bugün bir test daha yapar sonucu iletirim inşallah

Pozitif gibi duruyor ama bu testlerde çok yanıltıyo bazen ya benimde elim hiç gitmiyo şu testlere başıma gelmişti ..inşallah pozitifdir

Maalesef değil ama olsun Allah büyük
Hadi yaa neden öyle çıkıyo bu testler acaba hayırlısı olsun tabiki Allah herşeyin hayırlısını versin bizde 3 yıldır bekliyoruz nasip kısmet..

Hadi yaa neden öyle çıkıyo bu testler acaba hayırlısı olsun tabiki Allah herşeyin hayırlısını versin bizde 3 yıldır bekliyoruz nasip kısmet..
Bazı insanlar da üstüne görürmüş, annem 3 ay regl olmuş bende mesela. Ama bende de aynısının olması ihtimal sadece kesin olacak diye bir şey yok

Kan verdin mi canim sen ? Baya belirgin cizgi t2de cikmis birde 14 gun gectigini belirtir bu bence saglik ocagina git sabah

Kan verdin mi canim sen ? Baya belirgin cizgi t2de cikmis birde 14 gun gectigini belirtir bu bence saglik ocagina git sabah
Kan vermedim,ama herkeste aynı sorun var bende herkes gibi negatifi göreceğimi düşünüp korkuyla yaptırmiyorum canim ama yaptırmak lazım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…