Uzun zamandır bekliyorum umarım dediğin gibidir, çok teşekkür ederimValla burada kuruma çizgisi dediğimiz insanların %90 ı gebe olduğunu ogrendi :) var gibi gözüküyor bir kan testi yaptırın. Tebrikler
Haklısın çok daha iyi olacakBu kadar net kuruma cizgisi olmaz genelde. Bi kan tahlili yaptirin
Siz ne olur ne olmaz farklı bir test yapıp ilk 10 dk sını göze alın. Çünkü testler çok yanıltıcı olabiliyor. Kuruma çizgisi kaset testte bende böyle görmüştüm, gebelik varsa da yoksa da farklı bir test ile deneyin. Üzülürsünüz sonrasındaSelam kızlaryaklaşık 2 yıldır deniyoruz 4 gün gecikmeli oldu dün kaset test yaptım 10 dk çıkmadı ve 2 saat sonra atayım diye aldım elime böyleydi. Bu kuruma çizgisi mi yoksa dualarım kabul olmuş olabilir mi #gebelik#kasettest
2 senedir hiç böyle belirgin bir çizgi görmedim, resimdekinden daha belirgin aslında test orda rengi atık çıkmış.2. Bi test yapin bence emin olmak icin
Aminnn... Allah isteyen ve bu sorumluluğu yerine getirebilecek herkese nasip etsinCanım inşallah hayırlı zamanda gebe kalırsın. Sen yinede gidip hemen bi test alıp yap
Canım mutlaka ikinci bir test yap. Ve silikti te olsa ilk 5 dakika içinde çizginin belirmiş olması gerekiyor. Hadi 5 değil 10 olsun. Ama başta tamamen negatif olup yarım saat sonra bu kadar net çıkması kafayı karıştırıyor. İnşallah hamilesindirSelam kızlaryaklaşık 2 yıldır deniyoruz 4 gün gecikmeli oldu dün kaset test yaptım 10 dk çıkmadı ve 2 saat sonra atayım diye aldım elime böyleydi. Bu kuruma çizgisi mi yoksa dualarım kabul olmuş olabilir mi #gebelik#kasettest
Dimi işte benim de bir kafam karıştı, bugün bir test daha yapar sonucu iletirim inşallahCanım mutlaka ikinci bir test yap. Ve silikti te olsa ilk 5 dakika içinde çizginin belirmiş olması gerekiyor. Hadi 5 değil 10 olsun. Ama başta tamamen negatif olup yarım saat sonra bu kadar net çıkması kafayı karıştırıyor. İnşallah hamilesindir
Evet yaptım, negatifSonuc ne oldu yaptınızmı test?
Maalesef değil ama olsun Allah büyükPozitif gibi duruyor ama bu testlerde çok yanıltıyo bazen ya benimde elim hiç gitmiyo şu testlere başıma gelmişti ..inşallah pozitifdir
Hadi yaa neden öyle çıkıyo bu testler acabaMaalesef değil ama olsun Allah büyük
Bazı insanlar da üstüne görürmüş, annem 3 ay regl olmuş bende mesela. Ama bende de aynısının olması ihtimal sadece kesin olacak diye bir şey yokHadi yaa neden öyle çıkıyo bu testler acabahayırlısı olsun tabiki Allah herşeyin hayırlısını versin bizde 3 yıldır bekliyoruz nasip kısmet..
Kan vermedim,ama herkeste aynı sorun var bende herkes gibi negatifi göreceğimi düşünüp korkuyla yaptırmiyorum canimKan verdin mi canim sen ? Baya belirgin cizgi t2de cikmis birde 14 gun gectigini belirtir bu bence saglik ocagina git sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?