K
kraker kız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kraker kız
-
1 haftadır adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda ağrılar var 2 aydır korunmuyorum gebelik testide yaptım ama daha erken dediler negatif çıktı sonuç.acaba bu kasıklardaki ağrı hamileleik belirtisi olabilirmi ilaç kullanmakta istemiyorum eğer bişi varsa zarar vermesin diye iyice tedirgin oldum artık.23 ündü adet olmam gerek herkes beklememi söylüyor aklım karıştı varmı yarım edebilicek birileri a.s.
canım her iki tarafta dr sordum bir cevap alamadım hala araştırmadayım test yaptım oda bir işe yaramadı ilaç kullanmıyorum şimdilik kaldım böylece bir çok şey okudum ama hala emin değilim galiba 23üne kadar bekliycez
1 haftadır adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda ağrılar var 2 aydır korunmuyorum gebelik testide yaptım ama daha erken dediler negatif çıktı sonuç.acaba bu kasıklardaki ağrı hamileleik belirtisi olabilirmi ilaç kullanmakta istemiyorum eğer bişi varsa zarar vermesin diye iyice tedirgin oldum artık.23 ündü adet olmam gerek herkes beklememi söylüyor aklım karıştı varmı yarım edebilicek birileri a.s.
kizlar benimde,adetime 1 hafda kala adet olacakmi gibi agrilarim oldu,ilk defa bu kadar erken agrim oldu,gerci yumurtlama dönemimden 4 gun sonra basladi ama hafif hafifdi sag tarafima agri oluyordu,adetime 1 hafda kala olan agrim sanki balonu sisirirsiniz ya sonrada kulak dibiniz agrir benimde yumurtaliklar öyle oldu,1gunum kaldi adetime butun agrlarim gitti,sizde oldumu böyle bisey acaba hamilelik belirtisimidir yardim edin kizlar...
kıslar bırsey dıkkatımı cektı..adet tarıhlerızde hemen hemen aynı..kasık agrısıda var hepımızde:roflol:ınsallah hayırlı haberler verırız bırbırımıze..
sevgıler..:teytey:
canım aynı agrıları bende yasıyorum..hamılelık belırtısı olabılır ama tamda kesın bırsey dıyemeyız tabıkı..sen yınede ılac felan kullanma..senın kasık agrın her ıkı taraftamı?benımkı bazen solda da oluyor ama genelde sagda..arada bır de batıyor..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?